Владо Карамазов търси сродната си душа

Владо Карамазов търси сродната си душа | StandartNews.com

Според последно проучване на женската аудитория актьорът от Народния театър Владо Карамазов е българинът, който привлича най-много дамските погледи.

След епохата на Стефан Данаилов, за никой друг актьор не се е говорило толкова много като за желан идеал сред жените у нас. Някои критици дори твърдят, че той притежава очарованието на неотразимия Ален Делон.

Вече на 38 г., Владо все още търси своята сродна душа. Към момента обаче радостта му от живота се изразява единствено в постоянна работа, каране на мотор и купони с приятели.

Истината обаче е, че Владо Карамазов се превърна във вдъхновение за жените, още през 2007 г. с първата си поява като водещ на най-екстремното реалити в българския ефир „Сървайвър".

Карамазов е възпитаник на проф. Надежда Сейкова във ВИТИЗ. Нашумява в постановките на Лилия Абаджиева, която го облече в рокли за "Ромео и Жулиета" и "Отело". Публиката го обикна и в постановките на Мариус Куркински "Рибарят и неговата душа" и "С любовта шега не бива". Тогава се заговори за новия секссимвол измежду българските актьори. Сред театралните му роли са още Ерик Ларсен в "Енигматични вариации" от Шмит и Рогожин в "Идиот" по Достоевски в учебния театър към академията, Флоризел в "Зимна приказка" и Рос в "Макбет" от Шекспир, Леандро в "Кралят елен" от Гоци, Мейкъл в "Магбед" от Йонеско, Иван Сенебирски в "Албена" от Йовков, за която роля има номинация за АСКЕЕР 2003 за изгряваща звезда, Хоров в "Службогонците" по Вазов в Народния.

След повече от десет години като актьор в повече от 25 театрални постановки и участия в телевизионни предавания, филми и сериали, през 2013 г. той стана продуцент. Заедно с Захари Бахаров и Юлиан Вергов създава продуцентската компания „Three Bears Entertainment", с която представят постановката „Арт" в цялата страна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай