Black Sabbath казват "край" с финално турне

Black Sabbath казват "край" с финално турне  | StandartNews.com

Пионерите на хеви метъла Black Sabbath обявиха плановете си за финалното турне на бандата. Така британците слагат край на невероятната си кариера.

Турнето под наслов "The End" ще се състои от 24 дати в САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Ози Озбърн и компания се заканват това е най-силният тур, който са правили някога, съобщава Guardian.

"Това е началото на края. Започна преди почти пет десетилетия с гръмотевица, звън на камбана в далечината и този могъщ риф, който разтърси Земята. Най-тежкият звук чуван някога. В този момент беше роден хеви метълът, създаден от една млада банда от Бирмингам, Англия – с членове, тъкмо излезли от своите тийнейджърски години. Сега се свършва, финалното турне на най-великата метъл банда за всички времена - Black Sabbath! Ози Озбърн, Тони Айоми и Гийзър Бътлър затварят последната глава в последния том от тази невероятна Black Sabbath история. Прощалното турне "The End" започва на 20 януари 2016 година и обещава да надмине всички предишни турнета с най-хипнотизиращата продукция създавана някога. Когато това турне приключи, това наистина ще бъде краят, краят на една от най-легендарните банди в историята на рокендрола... Black Sabbath!", обяви групата в специално видео.

"The End" започва в Омаха, Небраска на 20 януари. Последната обявена към момента дата е в Нова Зеландия в края на април. През октомври ще бъдат обявени и още дати от последното турне на Black Sabbath, информира още Z-Rock.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай