Хулио сваля дами в "Арена Армеец"

Хулио сваля дами в "Арена Армеец" | StandartNews.com

Иглесиас ще очарова с глас и чар на 26 май

Харизматичният Хулио Иглесиас отново ще очарова българските си фенки на 26 май. За втори път в "Арена Армеец" неостаряващият покорител на женски сърца ще се раздава на сцената, докато пее най-големите си хитове. За целта звездният испанец е поискал да има най-добрата озвучителна техника, съобщават организаторите от "Лауд консертс". България е част от световното турне на поп идола, което минава през Бразилия, Америка и Русия.

Твърде вероятно е Хулио отново да поиска да се срещне с Лили Иванова, както се случи преди три години след концерта му на същото място. А преди да излезе пред еуфоричната си публика, Иглесиас обикновено хапва малко гъши дроб и френско бейби петле, както и стекове от рядкото телешко бонфиле от Кобе, като готвачите одобрява самият той. Билетите за концерта на носителя на "Грами", продал 300 милиона албума по света, се пускат от днес в мрежата на Ивентим. Цените са от 60 лева до 140 лева в зависимост от местоположението.

Междувременно стана ясно, че Енрике, синът на Хулио, продължава съдебната сага с Кристиан Ескути и Герман Шулц, които твърдят, че той е изплагиатствал мегахита "Байландо" от песента им "Искам да танцувам с теб". Те са я записали през 2009-а и предложили на "Сони" през 2012-а. Двамата не са получили известие от компанията и предположили, че тя е захвърлила парчето, докато не чули "Байландо".

Рита Ора пее на Оскарите

Британката Рита Ора е сред звездите, които ще пеят на церемонията за раздаването на Оскарите на 22 февруари. Изпълнителката с албански корени написа в социалните мрежи, че се чувства "развълнувана" да представи песента "Grateful". Парчето е от лентата "Отвъд светлините" и е сред номинираните пет в своята категория. Продуцентите на тазгодишното шоу Крейг Задан и Нийл Мерон заявиха, че "комбинацията от нейния невероятен глас и блясък са идеални за нас". Освен Ора на сцената в "Долби тиатър" в Ел Ей с номинирани хитове излизат Джон Леджънд и Комън.

Лора Крумова и Галя Щърбева споделиха,

че в предаването им "На 6-ия ден", което тръгва през март по Нова, ще има и медицинско риалити. То ще бъде водено от д-р Мирослав Ненков, здравният министър в служебния кабинет на Георги Близнашки. Докторът е известен като най-добрия разказвач на вицове сред лекарското съсловие и затова двете водещи са го поканили.

Евгения Атанасова-Тенева и Йоана Левиева-Сойър са водещи на новото предаване

на БНТ1 за международна политика "Светът е 7". То тръгва днес с темата за Украйна и ще се излъчва всеки петък от 17.30 часа. Зрителите ще научават любопитни аспекти от планетата, за които не знаем достатъчно. Веднъж месечно предаването ще разказва за проблемите на Европа през погледа на нейните граждани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай