Идва бразилската Шаде

"Моята музика не принадлежи на конкретно място или определена аудитория", казва Ив Мендес.

Идва бразилската Шаде | StandartNews.com

Ив Мендес, известна като бразилската Шаде, идва в София на 30 март, за да пренесе родните меломани с кадифен глас в своя вдъхновяващ свят. Изпълнителката ще излезе в зала 1 на НДК с бенд от десет музиканти.

Мендес е сравнявана с други велики имена от световната музикална сцена като Бьорк и Нора Джоунс. "Приемам това като голям комплимент, защото това са творци, на които се възхищавам. С Шаде определено имаме сходни вкусове, но сме различни личности с индивидуални гласове. Тя има огромен принос върху кариера ми, защото благодарение на една от песните й - Smooth Operator ме доведе до там, че да работя с нейния продуцент Робин Милар", разказва за себе си бразилката.

Ив описва музиката си като секси, мелодична, емоционална, носеща релаксиращо настроение, много страст и любов. "Обичам да записвам албум - атмосферата в студиото е наелектризираща, но обичам и концертите. Тогава песните оживяват. Когато съм на сцена, се опитвам да придавам одухотворен, съвременен и самобитен вид на изпълнението"
Билетите за концерта са на цени от 40 до 80 лв. и могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай