Идват кралиците на диското

Саманта Фокс

Идват кралиците на диското | StandartNews.com

Три от най-големите диско диви се събират в София. Иконите на евросцената от 80-те и 90-те

Си Си Кетч, Сандра и Саманта Фокс излизат на 29 април в "Арена Армеец" за най-мащабното и лудо шоу, което България някога е виждала. Светлини, ефекти и звезден блясък ще ни върнат в най-славните времена на евродиското, когато всичко беше по-цветно, освободено и неподправено.

Каролина Катерина Мюлер пробива през 1985-а още с дебютния си сингъл I Can Lose My Heart Tonight. Следва луд успех, 5 албума и 12 хита в топ 20. Открива я Дитер Болен от Modern Talking и съвместната им работа я изстрелва до върха.
В пика на своята слава Сандра оставя далеч зад себе си в музикалните класации даже звезди от ранга на Мадона. Дискографията й включва 16 албума. Нейн съпруг в онази епоха беше самият Майкъл Крету, продуцирал "Бони М", Мили Ванили, Майк Олдфийлд. Саманта Фокс е още актриса, еротичен модел, талантлив автор на песни за други изпълнители. През 1986-а хитът й Touch Me става номер 1 в 17 държави, а тя се превръща в секссимвол за цяло поколение. През 1988-а получава номинация за най-добра изпълнителка на наградите Brit. Днес в кариерата й блестят 8 албума и десетки хитове, които я правят една от най-големите звезди от края на 80-те. Тя е и първата британска певица с три хита в американския топ 20. Билетите вече са в продажба - на промоционални цени от 35 и 45 лева, след изчерпването им - за 50 и 60 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай