Натали Имбрулия идва през април

Натали Имбрулия идва през април | StandartNews.com

Натали Имбрулия, изпълнителката на мегахита "Torn", пристига за първи път у нас за концерт на 30 април. Очарователната австралийка ще се качи на сцената на столичния клуб "Music jam" в 21 часа. Програмата включва песни от целия й каталог, но акцентът е върху по-интимното звучене. След няколкогодишна музикална пауза Натали се завърна през 2015 г. с нов албум - „Male", който представи колекция от кавър версии на вдъхновявали я мъже-вокалисти. Сред тях са Робърт Смит от „Кюър", Пит Таунсенд, Том Пети, Нийл Йънг и Кет Стивънс. Тази година тя обяви и голямо европейско акустично турне, което стартира на 22 април в Москва и до края на май ще обиколи целия континент, включително Берлин, Милано, Париж и Лондон.

Натали прави пробив още на 13 в популярния през 90-те австралийски сериал „Съседи" („Neighbours"). Успехът й я задържа в състава още две години, преди да реши да замине за Лондон - сама, без пари, без приятели. Още първият й сингъл, песента "Torn", взривява класациите, а дебютният й диск „Left of the Middle" (1997) продава 7 милиона копия. Не закъсняват и наградите - MTV през 1998 г., Billboard Music Award, Brit Award и три номинации за "Грами" през 1999 г. До днес хитът й "Torn" е най-често пусканата песен по радиата в Австралия - достигала е до 75 излъчвания на ден. Следващите й албуми не са чак толкова комерсиално успешни, но печелят положителни отзиви. Натали продължава да се изявява и като актриса. Беше и съдия в "Х Фактор".

Продажбата на билети за концерта и у нас започва на 10 февруари. Пропуските са в три категории: правостоящи – 50 лева, седящи – 60 лева и VIP зона – 70 лева. Намират се на касите на Eventim и на www.eventim.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай