Роджър Уотърс излиза на 4 май в "Армеец"

Роджър Уотърс излиза на 4 май в "Армеец" | StandartNews.com

Легендарният вокалист и басист на "Пинк Флойд" Роджър Уотърс отново тръгва по пътищата на Европа през 2018 година с новото си турне "Us + Them". В него той ще представи едни от най-великите хитове на "Флойд" заедно с песните от последните си Pink Floyd, както и нови песни. Концертът в София ще е на 4 май в зала "Арена Армеец". Билетите ще бъдат на цени от 70 до 180 лева.

"Roger Waters – Us + Them" ще покаже най-доброто от Уотърс, обещават организаторите. Очакват се хитовете от най-великите албуми на "Пинк Флойд" - "Wish You Were Here", "The Wall", "Animals" и "Dark Side of the Moon", както и песни от новия му албум – "Is This the Life We Really Want?". Името на турнето идва от песента "Us And Them", която е част от "The Dark Side of the Moon".

"Тръгваме на път с ново шоу. То е комбинация от творби от дългогодишната ми кариера, от годините с Pink Floyd и някои нови песни. Вероятно 80% от песните ще са стари и 20% ще бъдат нови, но всички са обединени под обща тема. Шоуто ще бъде неповторимо, обещавам ви. Ще бъде грандиозно и спиращо дъха, както всички досега", казва Уотърс.

"Roger Waters – Us + Them отбелязва първото европейско турне на музиканта след The Wall Live (2010-2013), което беше напълно разпродадено, видяно от над 4 милиона фенове по света. Тогава София отново бе една от спирките на Уотърс. Това стана и най-касовото турне на солов изпълнител в историята.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай