Шоколадов грамофон за Лили

Шоколадов грамофон за Лили | StandartNews.com

Примата посрещна рождения си ден с концерт в столичен клуб

Торта на два етажа в бяло и шоколад беше изненадата за Лили Иванова в гримьорната й в "София лайв клуб". Примата посрещна празника си с концерт там. На върха на сладкарското творение имаше тематичен микрофон и поставка за ноти. Десетки букета запълваха гримьорната. Лили получи и честитка от "Лидл", която публикува на Фейсбук страницата си:

"Животът на човек има смисъл, когато внася смисъл в живота на другите", пише в ефектната картичка. Почитателите на певицата я заливаха с благопожелания: "Колкото години ни е радвала на сцената, още толкова да пее с тази енергия и глас!", поздравяваха я те.

От екипа на звездата обявиха и новината за специалното издание на албума "Поетът" като винил. Три десетилетия никой досега артист не е издавал в ретро формат. Производството на тиража е изпълнено в една от най-големите фабрики за дискове и плочи в Европа.

Виниловото издание ще се продава на всеки от концертите й в страната. Лили Иванова и музикантите й излизат на 13 май в Свиленград, на 16-и в Лондон, на 21-ви в Габрово, 25-и в Ямбол и на 23 юли в Русе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай