Викове и аплодисменти за Кристиан на Летище София

Викове и аплодисменти за Кристиан на Летище София  | StandartNews.com

Кристиан Костов се завърна у дома. На Летище София го очакваше посрещане като за звезда. Повече от 100 фенове посрещнаха Кристиан с аплодисменти и изпълнявайки песента, с която той се класира на второ място на „Евровизия".

И журито и публиката отредиха престижното второ място на Кристиан и „Beautiful Mess". Най-силна подкрепа българският изпълнител получи от Македония, Беларус, Естония и Норвегия.

При гласуването тази нощ българите дадоха най-много гласове на Австрия. Големият победител на „Евровизия 2017" е Португалия. Молдова остана на трето място, а Белгия – на четвърто.

Веднага след обявяването на резултата Кристиан заяви, че му е писнало все да е най-младият участник и все да е втори, но е доволен, че е постигнал мечтата си - да докаже, че България не е малка и е истински победител.

„Всичко това е само за вас. Надявам се да се гордеете с нас, защото работихме много. Целият екип не спеше месеци. Искам да ви кажа, че съм изключително горд", каза Кристиан след конкурса.

На Летище София той отново благодари на българската публика и всички чужденци, които са гласували за него. Кристиан определи тазгодишния конкурс на „Евровзия" като революция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай