Актриса се залюби с волейболен национал

Актриса се залюби с волейболен национал | StandartNews.com

Най-накрая стана ясно с кого се люби Ралица Паскалева - красивата д-р Стилянова от "Откраднат живот". Ефектната брюнетка е в нежни отношения с волейболния национал Теодор Салпаров.

Актрисата и спортистът били заедно от няколко месеца, но едва сега подгряха социалните мрежи с общо-сантиментални фотоси. Вероятно възпитаничката на Ламбо е решила, че истината трябва да блесне за старта на четвъртия сезон на сериала по Нова, наречен "Чуждо тяло".

Няма съмнение, че феновете на лекарската поредица ще освежат интереса си към нея покрай новините за личния й живот. Ралица е написала в Инстаграм, че с Тео били сродни души, свързани с татуировките на гърбовете, а сега вече и ще "подскачат" заедно. По някое време спрягаха Ралица за муза на друг ученик на Ламбо - Башар Рахал. Той обаче е все така женен. Докато Салпаров още преди Ралица се е разделил със съпругата си Бойка Делиева, от която има син Георги.

Паскалева е доста амбициозна млада дама - още преди да завърши Академията започна да снима в родни и международни продукции. А "В името на краля 3" дори изигра главната роля на принцеса Арабела в дует с холивудския мачо Доминик Пърсел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай