Джерард Бътлър язди във Владая

Джерард Бътлър язди във Владая | StandartNews.com

Холивудската звезда Джерард Бътлър събра очите на владайци с тренировка по езда. Актьорът, който вече приключи снимките на „Код: Ел Ей" у нас, се отдаде на любимия си спорт в конна база „Св. Иван Рилски" в с. Владая, сочат кадри то социалните мрежи.

Близо месец и половина отне работата на Бътлър по „Код: Ел Ей" у нас. В София той дойде с кученцето Шушка, което осинови преди месеци от Витоша. Бътлър не крие, че е влюбен в страната ни. Малко след пристигането си у нас той се включи в партито на „Левски", след като отборът се класираха за Купата на България. 48-годишният шотландец, придобил световна популярност с ролята си на цар Леонид в суперпродукцията „300", влезе в съблекалнята на „сините" с шалче на врата и пя любимите песни на левскарите. Бътлър се снима с играчите им и обеща да ги посети и за финала, като им пожела тогава да празнуват с трофей.

Преди няколко седмици холивудският ас посвири на перкусии в известен пловдивски ресторант.

За да поддържа добрата си форма за снимките на третата част от екшън поредицата "Код:...", Бътлър се довери на фитнесинструктора Ричард Величков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай