Нина Добрев гази модни канони

Нина Добрев гази модни канони | StandartNews.com

Нина Добрев впечатли с нова екстравагантна прическа на премиерата на филма „Линия на смъртта" в Лос Анжелис. Родената в София канадска актриса с български корени се появи на червения килим с променена визия – косата ѝ е още по-къса и вече с бретон.

Трилърът, в който играят още Елън Пейдж, Диего Луна и Кийфър Съдърланд, разказва за студенти по медицина, които сами отнемат живота си, за да разберат какво се случва след смъртта. Добрев не пропусна да се похвали с новата си прическа в Instagram, като публикува снимка от премиерата на "Линия на смъртта", озаглавена "Свят, запознай се с Боб (прическата), Боб... свят".

Красавицата не се притесни и да наруши строгите модни правила, като се появи в бял тоалет след Деня на труда в САЩ (първият понеделник на септември), коментира Дарик. Елегантната бяла рокля, дело на Прабал Гурунг, Нина комбинира с нежни обувки в сиво на Джими Чу.„Линия на смъртта" е римейк на едноименната лента от 1990 година, в която участваха Джулия Робъртс, Кевин Бейкън, Уилям Болдуин, Кийфър Съдърланд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай