Астрологична прогноза за периода 25 април - 1 май 2015 година

Астрологична прогноза за периода 25 април - 1 май 2015 година | StandartNews.com

Отпускаме душите си

Добри новини: от 26 срещу 27 април и оттам до началото на месец май звездната атмосфера е спокойна. Надявам се, тя да рефлектира по същия начин върху делника ни.
Сега е важно е да се доверим на усещанията си и ако те ни казват, че всичко е наред или ще бъде наред, да не се съпротивляваме, а да се отпуснем, да си дадем кратък отдих. Никому не е излишен.
Конфигурациите на звездното небе изискват да решаваме и да действаме инстинктивно, но не и импулсивно, тъй като те не предполагат лекомислени и прибързани решения.
През периода дневното светило Слънцето черпи енергия от позитивния аспект Меркурий/Марс, даряващ проницателност и предприемчивост, както и бързо ориентиране в обстановката.
Не мога да скрия, че са възможни и по-крайни изяви на този троен "земен" аспект като нетактични реакции, излишни думи и критики по време на общуване между хора от различни социални нива.
Обявявам, че през месец май предстои поредното "обръщане" на Меркурий, което ще промени поведението му след 1 май. За особеностите на предстоящия ретрограден период ще говорим в следващите издания на прогнозата.

Овен
Умната с парите

Желанието ви е да сте информирани. Стремите се да общувате и да откривате нови сфери, в които да проектирате интересите, способностите и познанията си. Толкова сте запленени от бъдещето, че сте готови да заживеете в него преди да сте приключили с конкретни ангажименти към настоящето. Очаквам да сте разумни, а не прибързани или широкопръсти по отношение на финансови, парични въпроси. Или поне така препоръчват вибрациите на Слънце/Меркурий/Марс от знака на Телец. Към 27 април, първо, внимателно обмисляйте харчовете си и следете всички сметки, разплащания. Не се надявайте, че някой друг вместо вас - например, член на семейството, ще се наеме да покрива следите от вашите неразумни постъпки. А след това трябва да знаете накъде вървите, към какво се стремите и защо го искате. Необходимо е да сте сигурни в себе си и да сте уверени, че с действията си не застрашавате семейния или партньорския мир.

Телец

По нов път

Интересни предложения и възможности за раздвижване на ежедневието по необичаен и едновременно, примамлив начин няма да липсват. Те ще ви заставят да пуснете в ход своите принципи, защото така най-лесно и бързо ще се ориентирате в обстановката. Първо обмисляте, след това приемате или отказвате. В случая важно е как отсъждате, а не как ще стигнете до резултата. 28 - 30 април са изключителни дни! Предлага ви се да излезете от рутината и да тръгнете по нов път. Дано да сте подготвени за него. Началото на май ще потвърди правилността на решенията ви - ще се появят предложения за работа, ще се разшири сферата на вашите бизнес дела или ще постигнете уплътняване на отношенията в едно партньорство, което ви е изключително важно за личното в професионално израстване.

Близнаци

Нужна е промяна

Вие се артистични и сте мисловно подготвени да се представите пред обществото по нестандартен начин. Но все още не сте готови за голямата сцена. Предлагам ви да работите усилено върху собствената си личност и да трупате информация, познания. Сигурно има какво да промените - в облеклото, в маниерите си, за да съответства вашето излъчване на присъствието, което искате да внушите. Нуждаете се от силата на обстоятелствата и разчитате те да са на ваша страна на 27 и на 28 април, за когато сте поставили в програмата си обмислянето на важни начинания. Както разбрахте от анонса, заради специалното поведение на Меркурий и неговите отношения с транзитиращото Слънце и Марс, в края на април и на 1 май ви се предлага да помислите за кондицията си, за вътрешните си усещания. Така ще подготвите тялото си за натоварванията, които се задават след седмица-две-три.

Рак

Релаксирайте

В начало на периода дните ще текат скучновато. Вие разчитахте април да придвижи сериозно напред плановете ви. Не всички успяхте да реализирате, а към 27 април разбирате, че имате нова визия за нещата, защото отбелязвате промяна в обстоятелствата. На някои ще се наложи към 30 април да задействат напълно различен план за действие. С други думи, остават ви малко свободни мигове - от 25 до 28 април, през които е редно да се разтоварите максимално от мисълта за предстоящото, за да отпочинете и да се разнообразите. Не отказвайте, моля, през уикенда предложение за пътуване с приятели или за семейна разходка сред природата. Към 30 април - 1 май обстановката се променя и ще ви се наложи отново да преговаряте и да разговаряте по въпроси, теми, проекти, останали недовършени. Мога единствено да ви подкрепя за решението ви да си останете на работното си на тези дати, въпреки първоначалните намерения или желания.

Лъв

Без авантюри

Живеете на високи обороти. Сякаш нямате търпение да събирате преживявания и да сте активни, инициативни, докато звездните аспекти изискват да сте по-спокойни и уравновесени в поведението си. Съчетанието Слънце/Меркурий/Марс не са готови да подкрепят нито авантюри, нито лекомислени решения, в която и да е сфера от живота ви. За да не ви е прекалено скучно, остава ви да убедите заобикалящите, че нямате никакви нереални търсения или намерения, за да се вслушват по-често във вашите заключения, мнения и съвети. По този начин ще компенсирате потребността от внимание, без да нарушите спокойния ход на делника. За дните около 27 април имам конкретна препоръка. Тя гласи да помислите как да си организирате отдих, през който да се посветите на лични занимания или на своето хоби, за да акумулирате енергия, с която да подплатите увереността си.

Дева

Отделете време за близките

Няма да ви е лесно да се ориентирате в пъстротата от информации и разговори, с които ще е препълнено ежедневието ви през последните дни от април. Знайте, че натовареността не би могла да ви послужи за оправдание пред близки, роднини, приятели, които смятат, че сте се дистанцирали от тях. А точно такива упреци може да чуете на 28 - 30 април. Мнозина от вас проектират начинания и пътувания не само през настоящия период, но и през целия месец май. Още от 25 април ще се впуснат в организация по изпълнение на намеренията си и значително ще се отдалечат от задачите и ангажиментите в делника. Нищо чудно да се окаже, че сте забравили за някое обещание. На 29 и на 30 април задължително се задръжте на работното си място или се посветете изцяло на професионално-служебните дела, за да е сигурно, че няма да допуснете грешка, която след това ще се опитвате да поправите или да загладите неприятното впечатление от недобре свършената работа.

Везни

Дебнат конфликти

Вие се нуждаете от чувството, че се справяте бързо с всичко. Конструирате свой собствен свят, където проблемите се преодоляват незабавно. Към 27 април ще трябва да стъпите по-здраво на земята. Последните три дати от месеца позволяват отключване на конфликти и конфронтация по различни теми под семейно-домашния покрив. Околните и близките ви като че ли нямат нищо против да поспорят с вас, което ще ви изнерви. Началото на новия месец има други изисквания. Да се вглеждате в заданията, да четете прилежно указанията и да проверявате надлежно всяка информация. Не е необходимо да приемате всяка дума за факт, а всяко обещание за бърз и лесен резултат за реално изпълнимо. На 30 април и на 1 май планетните положения ще подкрепят всички ваши намерения, ако сте взискателни към себе и организирани в работата си. Сами ще осъзнаете, че така се чувствате по-добре.

Скорпион

Помислете за здравето

Време е да се присетите, че много неща в делника и от ежедневната ви програма ще вървят по-добре, ако ги контролирате. Вглеждайте се обстойно в обстоятелства към настоящия момент - важно е да помните, че предстои фаза на ретрограден Меркурий и още по-важно е да си дадете сметка, че през периода не получавате подкрепа от съдбата, защото планетните позиции са твърде дистанцирани. Това е положение, което изисква вие да държите здраво юздите на своята воля и фантазия. Със сигурност има какво да си пожелаете по отношение на успеха в работата, но преди всичко се съсредоточете върху лично-интимните отношения и се погрижете за здравето си. Присъствието на няколко небесни тела в срещуположния знак, Телец /там са Слънцето, Меркурий, Марс/ подсказва, че няма как да се разминете на 25 и на 26 април без пререкания под семейно-домашния покрив.

Стрелец

Стягате куфарите

Каквото и да правите през следващия седемдневен период, каквито задачи да предстоят и намерения да имате, постарайте се да действате внимателно и предпазливо. Предпочетете да сте в сянка, а не на сцената, под светлините на прожекторите. Околните ще неглижират усилията ви и това ще ви нервира, докато звездните предписания настояват за съзнателно успокояване на атмосфера, в която живеете. Те ви поставят задачата да си подсигурите дни за релакс. Предлагам ви от 27 до 30 април да намерите време за отдих, през който да акумулирате енергия. Позволете си спокойни дни, като подредите програмата си така, че за нищо да не прилагате големи усилия. Възможен и нелош вариант е да планирате пътуване от 27 април до началото на май, но при условие, че то няма да ви постави в стресова ситуация, защото ще ви отведе на непознато или странно място. Едва след 1 май можете да си позволите онези изяви, с които целите да впечатлявате.

Козирог
Оставете се на течението

Пригответе се до 28 април да се носите по течението, за да следвате промените в обстоятелствата. Просто мимикрирайте, без да се изявявате или да доминирате. Това не е чак толкова лошо, дори може да ви се хареса. Събития и процеси от миналото, които са ви вълнували преди време, днес отново са актуални. Ако до преди няколко месеца сте си казвали "ще изчакам", то сега ги оценявате различно и смятате, че можете да затворите тази страница. Определено, въпросите, които визирам, са тясно преплетени с вашите лични взаимоотношения. Вие искате да определите своя хоризонт, да знаете кои са вашите приятели, на кого можете да разчитате, кой няма да ви предаде. Убедена съм, че тези ваши разсъждения са навременни. В началото на май стартира период на промени и се появяват нови обстоятелства в делника ви, които ще променят картината на взаимоотношенията ви. Вие трябва да сте готови да приемете нови хора в живота си.

Водолей

На прав път сте

Сега общуването ви зарежда с оптимизъм по отношение на бъдещето. Чудесното настроение, в което ще ви свари в края на април, отприщва желания, идеи. Вие отказвате да живеете и да работите по правилата и търсите необичаен подход и творчески решения в работата си. Очаквайте добър резултат, тъй като сте съсредоточени и последователни в действията си. А и имате цел: искате да преобразите живота си, да го оцветите, както и да го направите по-привлекателен за околните. Надявате се, по този начин да устроите по новому отношенията си. Неусетно ще вървите към задълбочаване на чувства и желания. Възможно е, някои да вземат важни решения в личния живот. Не мога да не спомена, че в момента ще ви много трудно да запазите самостоятелност на позицията си. Слънцето, Меркурий и Марс се опитват да ви подсетят, че не е лошо да се оглеждате и да вслушвате в мнението на другите.

Риби

Справяте се с бизнеса

Следващите седем дни имат чудесен потенциал. Звездните обстоятелства зареждат атмосферата със спокойствие. Остава да се възползвате от него и да му позволите да ви подсигури онова ежедневние, от което се нуждаете - без бързане и без паника. Предлагам ви да се погрижите в програмата ви да се редуват работа с отдих. Тъй като не изпитвате никакви затруднения при справянето с делничните въпроси и задачи, лесно ще се възползвате от хармоничното съчетание Слънцето/Меркурий/Марс /Слънце, до края на април. С тяхната подкрепа ще се справите с предстоящи екзистенциални въпроси като предоговаряне на кредити, заеми, подновяване на застраховки и прочее. В края на април и на 1 май мнозина ще успеят да вдъхнат живот на стари, поизхабени с времето отношения или ще преоткрият в стари връзки онова приятелството, от което сега се нуждаят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай