Аурата може да бъде лекувана

Аурата може да бъде лекувана | StandartNews.com

Има четири типа хора според енергията, която носят

Червеното излъчване показва страст, оранжевото - творческа натура

Може ли човек да коригира аурата, която излъчва? Или по нея да се разпознае заболяване, което все още не се е проявило? Според специалисти в тази област това е напълно възможно. Аурата всъщност не е просто енергия, излъчвана от човека, тя е важна част от самия него, разказва Рум Марк, който се занимава с разчитане на тази енерго-информационна матрица, както и с балансирането й. По неговите думи това вече може да се прави със специален софтуер, който отчита цветовете, които нашата аура съдържа, и помага да я балансираме в онази гама, която носи само позитивно излъчване. В последните години и доста родни звезди са се запалили по това да открият какви цветове излъчват и как могат да бъдат балансирани те, за да променят по този начин и живота си към по-добро.

Нашата аура се състои от два или три основни цвята, които носят основната информация за нас и нашата същност. Останалите се сменят съобразно моментното ни настроение - страх или гняв може лесно да дебалансират крехката хармония от цветове, която ни определя.

Според Рум Марк, най-добрата аура е тази, чиито цветове са близки до тези на чакрата. Светлите цветове загатват за по-духовна нагласа, защото бялото е цветът на ангелите и безусловната любов. Ако цветът ви е светло оранжев, вие най-вероятно сте творческа натура, независимо от това, с какво се занимавате в момента. Червеното загатва страст, лавандуловото - душевна чистота и финес. Когато цветът е тъмночервен обаче,

човекът е по-скоро носител на агресия

Ако аурата ви се окаже във виолетов цвят, вие сте човек, който поддържа връзка с космическата си същност, а зеленият цвят е близък до този на сърдечната чакра. Жълтото подсказва, че ви вълнуват теми, свързани с езотеричното. Ако цветовете в аурата са в дисхармония, това означава, че човек се е отдалечил от същността си и връзката си с Бог. Че го вълнуват само битови и материални неща, че е прекалено заземен, разказва Рум Марк.

Ако в аурата преобладават тъмните багри или хармония липсва, е добре тя да бъде пренастроена, тъй като това ще промени живота ни. Човек може да се научи да го прави сам, но може да отиде и при специалист. Освен това рехава или прекалено плътна аура могат да загатнат за заболяване, което вече носим у себе си, без дори да подозираме - например чернодробно. След като то бъде установено, вече можем да го лекуваме по конвенционален начин или да се обърнем към лекар, можем да потърсим и хомеопат, ако не се доверяваме на традиционната медицина.

Маговете, които помагат за балансиране на аурата ни, обикновено полагат ръце върху онези части, които не са в съответствие една с друга, и им предават космична енергия. "Лекува не човекът, той просто е преносител на енергии, чрез него всъщност въздейства космосът", разказва магът. Всъщност аурата може да бъде видяна и балансирана дори и посредством снимка. "Това донякъде обяснява защо и до днес има индиански племена, които отказват да се снимат, тъй като смятат, че чрез снимката някой може да плени душата им. На практика снимката на аурата действително е снимка на твоята душа. И тъй като цветовете се менят, една аура никога не стои една и съща -

всяка снимка показва нейното моментно състояние

разказва Рум Марк.
"Когато получа снимка, аз всъщност правя това, което човекът иска - може да е подреждане на всички цветове в определена хармония, а може да настоява да наблегнем върху доминирането на определен цвят. Най-трудно се постига белият", разказва той. По неговите думи самите ние можем да променяме аурата си и посредством своите постъпки. "Хората са казали "Направи добро и го хвърли на боклука". В действителност това добро не отива на боклука, то се превръща в част от нашата енергоинформационна матрица, записва се в самата същност на космоса", обяснява магът.
Като цяло се различават четири типа хора на базата на аурата си. Първият вид са манифесторите - това са хората с толкова мощна аура, че на практика тя отблъсква тази на околните. Обикновено това са личности, които имат проблеми в комуникацията с другите, по-трудно се напасват към околните. Вторият тип хора са генераторите - обикновено те са позитивни, излъчват положителна и хармонична аура, която са склонни щедро да споделят с другите. Проекторът е третият тип, който обикновено се концентрира само върху един цвят и една чакра. Това са хората, които обичат да манипулират околните. Четвъртият тип личности са рефлекторите - хора, които преди контакта с вас "опипват" аурата ви, усещат я, "пробват" я на вкус. Това най-често са личности, които имат усет за хората и умеят да контактуват с тях.
По думите на Рум Марк, добре е човек от време на време да ходи при специалист, за да види аурата си, да прецени има ли нужда да бъде балансирана.

"Енергийното джипи" може да направи промяната

и за час, но тя може да отнеме и месеци. Колкото по-позитивно си настроен към това, толкова по-кратко време отнема, обяснява магът. По аурата ни може да бъде установена и депресия, но специалистът трябва да бъде много добър в разчитането на тези снимки. Защото понякога болестта се появява в сиво, а то лесно се обърква със сребристото, имащо съвсем друго значение.

По думите на Рум Марк, всъщност аура имат не само хората, но и всички живи същества. И дори тези, които ние смятаме за "неживи", например камъните и кристалите. Аурата обаче може да се проявява както като енергия, така и като материя, затова не всеки е в състояние да я види. "Парадоксът е, че когато една квантова частица бива наблюдавана, тя превръща себе си във видима частица", разказва той. А когато я трансформираме, всъщност бива трансформиран и самият човек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай