Накъде след "лошия" Меркурий?

Накъде след "лошия" Меркурий? | StandartNews.com

В голямата лупа: От първия до последния ден планетата Меркурий се върти около централните градуси от знака на Везни. Там на 4 октомври започна нейната "ретроградна" фаза и там завърши на 25 октомври. Нямаше да се връщам към тази тема, ако не свързвах планетарното събитие с друг сериозен въпрос, многократно обсъждан през последните седем години.

"Кардиналният климат" приключва своето въздействие върху световния ред след няколко месеца. Това астрологично определение за специалните аспекти през годините януари 2008 - март 2015 трябваше да ни напомня, че се намираме пред сериозни затруднения и необходимост от реорганизация на обществените процеси. Наша ежедневна грижа е задължението във всеки един момент да знаем какво правим, какво целим и как ще продължим.
Последният "регрограден" период на Меркурий за 2014 година и за периода на "кардиналния климат" тества тези наши способности с поредното предизвикателство: полетът на мисълта и на фантазиите изпреварва значително реалността. Днес морето е до колене. Утре ще разберем дали можем да плуваме.

Овен

Прилив на енергия

Попадате в обстоятелства, които ще дарят мнозинството от вас с нов прилив на енергия. Нямам съмнение, че в изпълнението на собствените идеи ще впрегнете чужд капитал. Вие умело организирате околните. А те от своя страна едва ли ще устоят на изкушението да са рамо до рамо с вас. На мнозина ще им се прииска да демонстрират способности не само на професионалното поле. На 26 октомври се представяте пред партньора в интимната сфера в нова светлина. Надявам се да намерите сили след това да си признаете, че ви е било мъничко страх отсрещната страна да не се отдръпне заради вашите въпроси и провокативно поведение. Търсете нов подход - предложете, например, съвместно пътуване. Докато сте на път, мислите ви ще се задвижaт от новополучената информация и вие с лекота ще започнете да чертаете дългосрочни планове.

Телец

Взимате важни решения

Звездната комбинация, която съдържа в себе си преплетените енергии на планетите Меркурий и Юпитер, пряко засяга проявленията на вашето рождено Слънце. С намесата на "директния" Меркурий /Меркурий попада в лупичката/ многократно се увеличава желанието ви да предизвиквате околните, да търсите възможности за ярка личностна изява. Дори ще успеете да замаскирате проблемни тeми във взаимоотношенията. Редно е да ви подготвя, че предстои вземане на важни решения, подписване на договори и споразумения. Бъдете отворени за предложенията на околните, но и предпазливи, когато не познавате обстановката. На 26, 27 и на 28 октомври се увеличава опасността от грешки, травми и инциденти. При някои ситуациите ще изискват самообладание и отказ от агресивност, тъй като препирните могат да прерастват в стълкновения с непозволени средства.

Близнаци

Не играйте ва банк

На 26 октомври планетата Марс напуска терена на вашите взаимоотношения. Предоставя ви време да си отдъхнете от интензивния светски живот. Нищо чудно, ако мнозинството от вас установят, че са постигнали максималното и cа си заслужили краткия отдих през уикенда. За съжаление, работната част от седмица започва с важни събития, които ще ви накарат да забравите за дaлечните планове. Аспектите през периода предупреждават, че играта "ва банк " е все така опасна за вас. Очаквам новата порция проблеми около 28 октомври. Моля, направете конкретни стъпки, които да направят вашите намерения предвидими за околните, за да избегнете най-опасното към момента - появата на нови недоразумения. Как да установите дали сте действали правилно? Ако на края на октомври умът и мислите ви потънат единствено и само в идеи за организиране на приятни семейни тържества, за отпразнуване на чакани срещи с приятели, служебните проблеми са зад гърба ви.

Рак

В еуфория сте

Подвижни и креативни сте във всяко отношение. Можете да свършите работа за трима, стига да пожелаете, а и можете да си помързелувате, ако сте решите, че сте изпреварили другите. Забързаното придвижване на планетата Меркурий /Меркурий попада в лупичката/ ще подсили вашата интелектуална мощ: да му мислят онези, които смятат да кроят планове зад гърба ви. Няма как да не отбележа, че най-важните моменти от периода засягат служебните контакти. Съветвам ви максимално да се отворите към света и да сте готови да възприемат всякакви предложения. Не отказвайтe да си сътрудничитe с хора, към които не изпитватe топли чувства. Важното в случая е да спори работата или бизнесът ви. За да го постигнете, също така ще се нуждаете от добра информационна база и от преориентиране в синхрон с бързите промени в обстановката.

Лъв

Нови приятелства

Пригответе се за интересни събития. Промените, които отбелязахте, че са настъпили в живота ви през предходните дни, ще продължат да следват пътя ви. Нови приятелства и познанства ще са окажат в ролята на чудесни помощници в трудни моменти. Кой като вас? Знаете повече, можете повече и имате подкрепата на заобикалящите. Остава да решите за какво да употребите силата си. Предлагам ви да се заемете с с преобразование на делника, с преподреждане на отношенията в личната сфера и да поставите в специална графа лично-интимните отношения. Наясно съм, че подобно пренагласяне ще е доста изморително, но какво да се прави - необходимо е да сте готови да пожертвате спокойствието си. Докато околните очакват да сте задълбочени и внимателни към техните желания, няма да направят нищо срещу вашия интерес.

Дева

Отделете време за децата

Звездите няма да се поколебаят да ви изберат за фаворити. Все пак налага се и вие да направите нещичко. Не трябва да се възгордявате. Това чувство може твърде бързо да ви отреже пътищата към успеха. Започнах с предупреждения и ще продължа със съвет. Днес всичко зависи от вас - от това какви пари ще получите до това как ще се отнасят околните. Можете да ги предразположите, а можете и да ги отблъснете. Eдинствено във взаимоотношенията с близките хора не очаквам сътресения. Мнозина от вас вече осъзнаха, че няма как да вървят по своя, избран път, ако не поглеждат към партньора и не отделят време за децата. И двете страни ще се постараят да намерят специално място в живота ви и няма да отстъпят от правото си да са нещо повече от точка във вашата ежедневна програма. Възможно е човекът до вас да обяви, че иска дете или да чуете, че вашите деца очакват поколение.

Везни

Чака ви път

Вие сте убедени, че всичко е под ваш контрол и обстоятелствата през седемдневието се подреждат в тон с намеренията ви да попътувате и да се развличате. Няма да ви са чужди намерения за покупки, които да облагородят обстановката у дома или да затоплят отношенията с домашните. Май ще се увлечете, но вие си знаете. Така, в небрежни жестове и свободни контакти ще постигнете доста повече за важните си намерения, отколкото с усилията, които полагахте през предходните седмици. Поне се надявам така да преминат дните ви до 28 октомври. Планетата Меркурий /Меркурий попада в лупичката/ ще се постарае да е на ваша страна, когато се нуждаете от освежаващи обстановката идеи. Последните дати са скучновати и е възможно някой да ви досади с претенциите си. Не обръщайте внимание на преходните неща, съсредоточете се в събития навън, които ще дадат тон на живота ви до пролетта на 2015 година.

Скорпион

В центъра на вниманието сте

Слънцето, Луната и Венера се състезават за вашето внимание. Имате възможност да изпробвате силата на въздействие на вашата шармантност върху околните, да приложите нови трикове за привличане на вниманието, както и да проучите нагласите на шефове и ръководители. Не се колебайте да говорите с всеки поотделно, да се уединявате за тези срещи и да създадете у отсрещната страна впечатлението, че цялото ви време и цялото ви внимание са за тях. Сами ще се учудите от постигнатия резултат. Мнозина ще се поздравят на 26 и на 27 октомври с победа, постигната не на бойното поле, а на масата на преговорите. Преди дни дори не можехте да си помислите за подобен развой. Постарах се да очертая кръга на вашите приоритети с ясната цел да ви покажа, че нямате съюзник в лицето на планетата Юпитер. Тя очаква да сте заинтересовани от поддържането на доброто сътрудничество повече откогато и да било.

Стрелец

Скок в бъдещето

Малко неща и събития от делника задържат вниманието ви. Вие сте готови да направите скок в бъдещето и остава единствено да прецените, които ще са вашите придружители по този път. Претегляте много внимателно всички обстоятелства и сте уверени в собствените възможности. Философската ви нагласа на мислене обаче не ви дава мира за едно. Убедени сте, че все още не сте подложили успеха си с верни сподвижници. Дните около 28 октомври са ви дадени за това - да правите срещи и да провеждате разговори, от които да си извадите заключението не само за качествата на отсрещната страна, но и за способността й да отстоява позиции. Активното присъствие на планетата Меркурий във вашия делник /Меркурий попада в лупичката/ ще раздвижи контактите ви и най-вероятно ще се окажете в полезрението на обществото, към което принадлежите. Вашата дума ще натежи в един спор.

Козирог

Залагате на чара

Блестящо. Това определение изчерпва всичко необходимо, с което би трябвало да се обозначи вашето присъствие на сцената на живота. Вие сте пъргави и заинтересувани от това, което правят околните. Имате и идеи, които не само те могат да приложат, а и да станат основа на добро, дълготрайно сътрудничество. В дома и в семейството нещата се подреждат благодарение на чара, който пръскате. Вероятно ще се възползвате от влиянието си и от своите връзки с високопоставени, за да подредите близък, роднина или приятел на мястото, което желае да заеме. Този процес няма да се размине без бюрократично-административни препятствия. Добрата новина е, че вие сте подготвени. Няма да усетите как ще ги прехвърлите и към 29 октомври ще гледате към нова посока. Мнозина ще правят планове за приятно пътуване, други ще се замислят как да се отпуснат и да забравят за света навън сред приятна компания и уютна обстановка.

Водолей

Правите кариера

Време ви е на слезете на земята. Вярно е, че сте дееспособни, но това не отменя предупреждението за проблеми с документи и договори. Правите уговорки и давате обещания май с ясното съзнание, че не е възможно да ги изпълните. Надявате се другата страна да забрави или да се откаже. Напразно. Не се изненадвайте от неприятно напомняне на 25 октомври. Можете да умилостивите някого, като му покажете онази своя, прекрасна страна на любезни и приветливи събеседници. Това ще ви отвори път към нечие сърце, а и подкрепата му няма да ви е излишна, особено на 28 - 30 октомври. Протегната ръка ще ви помогне да се покатерите в йерархията и да напреднете в кариерата. Това са дните, през които ще броите "пилците тази" есен. Количеството им е в пряка зависимост от навременността на вашите усилия и правилната позиция. Не забравяйте, че Меркурий /Меркурий попада в лупичката/ е все така във Везни и вие сте главозамаяни от собствените си идеи.

Риби

Не прибързвайте

Прибързвате. Мога да ви разбере. Искате час по-скоро да се разделите с миналото и да насочите мислите си към новата календарна година. Мнозина от вас са сигурни, че през настоящата са направили каквото са могли и е време или да получат поздравления, или да се оттеглят в заслужена почивка поне за някой и друг ден. Пак прибързвате. Преди да погледнете напред към онова, което още е на малка точка на хоризонта, подредете делника си и приключете с належащите въпроси. За целта се възползвайте от дните между 25 и 29 октомври. Няма как да се извините за забавянията, а и не трябва, тъй като неизпълнението се пише на собствената ви сметка. Някои ще имат шанса да уредят по неочаквано благоприятен начин своите финансови отношения с близки или родственици. Тази развръзка ще им отвори врата към нови цели, но и за тях е все още много, много рано да се говори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай