Време за любов

Време за любов | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 22 до 28 ноември 2014 година

Есента е в разгара си, празниците са на прага, а страстите се нажежават. Но можем да сме сигурни, че забързаният делник няма да ни попречи да се приготвим за предстоящите дни на семейни тържества и приятни преживявания. Още от първия ден планетите Венера и Марс събират енергиите си и улесняват с положителните си вибрации общуването, подсилват усещането за единомислие в партньорството.

През седемдневието ще ни се стори, че амбициите са позамрели. Няма лошо. Още повече, че нищо в характеристиката на дните не говори, че ще имаме нужда от тях. Ще е редно да се присещаме по-често за възможности, които биха ни позволили да релаксираме, да се развличаме или да пътуваме.

В края на седмицата Венера влиза в ново хармонично съчетание. Този път с планетата Уран: да отворим сърцата и душите си, да позволим на обстоятелства и хора да ни изненадат, да сме готови за нови преживявания и за непознати страсти. Зараждат се отношения, чието бъдеще не знаем.

Овен

Никакво шляене

Небесните аспекти ви вземат на прицел и се държат назидателно. Те настояват да си изберете конкретна цел, към която да се движите. Нито един от дните през настоящата седмица не позволява шляене и губене на време. Неочаквано разбирате колко ценно е онова, което притежавате, и още повече ви се приисква да го задържите и да го притеглите плътно до себе си. Едва ли някой от вас ще изпита колебания да отговори на въпроса: Що е онова, което най-силно желая? Любовта и

партньорството са по-важни от всичко. Виждам как залитате по тази идея, та чак забравяте да работите. Вярно е, че Венера и Марс имат сили да хармонизират отношенията ви със света, но не могат да налеят пари в личния и семейния бюджет. Помислете над това, докато наблягате на деловите контакти към 27 - 28 ноември, за да се проектират и върху тях силата на чара и обаятелността ви. На споменатите дати е най-добре се движите по график и да отделите време за кореспонденцията си.

Телец

Не на песимизма

Стартът ви в последната десетневка от месеца не е добър. Още на 22 ноември се очакват неприятни обрати по темите и въпросите, за които сте се смятали напълно подготвени. Причината е във вашата неинициативност. Тя, от своя страна, е продиктувана от вътрешното ви убеждение, че каквото и да сторите, няма да повлияе на резултата. Не разбирам откъде се взе този песимизъм при положение, че интуитивно сте наясно как давате хляб на приказките зад гърба си. След 23 ноември трудностите се прехвърлят в личната сфера. Някой оценява вашите действия като недостатъчно благонадеждни и от това се влияят партньорството и личните контакти. Те страдат от намесата на Уран в конфигурация с Венера, тъй като и двете планети се помещават в знаци със сетивност, "чужда" на вашата. Редно е да сте готови с резервен вариант, особено ако подготвяте пътуване, пътешествие.

Близнаци

Грабнете шанса

Предоставя ви се възможност за съчетаване на делнични ангажименти с часове за отдих. Или обратното. Денят намалява, а вие намирате начин да си подсигурите повече време за размисъл и анализ. Не се страхувайте, че така си губите времето. Дори се налага да преминете през такъв етап на неамбициозност, тъй като съществува опасност да прибързате точно тогава, когато е важно да правите всичко стъпка по стъпка. А и е редно да използвате дните за построяването на стройна визия за бъдещето. Напомням: Венера и Уран са в играта и всичко е възможно. Напълно е реалистично зад завесата от неясноти и въпроси да се крие неподозирана действителност. В случая мнозина ще грабнат шанса, откривайки нов източник на средства. Равносметката им към 27 ноември ще е с положителен знак, а и ще отчетат, че имат на своя страна нови поддръжници или единомишленици.

Рак

Отдайте се на размисъл

Предоставя ви се възможност да се изявите, да изтъкнете способности и да реализирате в практиката на живота своите качества. Преследвате неотклонно една цел - по-високи доходи, и сте готови на всичко, за да я осъществите. Планетните съчетания донякъде са на ваша страна. В един момент обаче, лесно могат да ви изоставят. Причината ще откриете във факта, че сте позволили да ви манипулират. Силното желание за успех ви е накарало да се уловите за сламка, без да ви е потребно или полезно. Уран от знака на Овен е способен на подобни номера, специално когато силата му се стоварва върху ви през красивата кадифена ръкавица на Венерините енергии. За да излезете невредими, необходим ви е спокоен дневен ред или възможност да прекарвате повече време в размисъл и анализ. На 24 и на 25 ноември бъдете готови за сериозни разговори на четири очи и се радвайте, че отсрещната страна не бяга от тях.

Лъв

Важен е тонусът

Зорко следите действията на околните. Настоятелни сте и държите вашите препоръки по отношение на семейните дела да се спазват до последната подробност. Няма да се стърпите да реагирате болезнено на всяка критика. Както се казва, и с вас и без вас все ще е трудно. Предлагам ви да се посветите на дела, идеи и начинания, които да погълнат цялото ви внимание: изследвайте процеси, разнищвайте неясни казуси, разсъждавайте какво ви липсва, за да сте онези квалифицирани и перфектни специалисти, за които искате да ви приемат. Междувременно, настъпи моментът да помислите как да укрепите тялото си, физическата си кондиция и как да си възвърнете тонуса за справяне с делничното натоварване. Последните две дати, 27 и 28 ноември, са подходящият момент за важни разговори, за споделяне с партньора, за семейни и домашни занимания. А защо да не ги използвате за срещата, на която разчитате да постави началото на любовен контакт?

Дева

Неприятни моменти

Нямате спокоен ден. Животът и делничната ви програма са напрегнати, изпълнени със задачи. Надявам се, да се доверите на разума си при определяне на целите, тъй като успехът ви днес изцяло зависи от посоката, в която ще отправите енергията си. Комбинацията между Слънце, Венера и Уран предполага да вземате бързи решения и да сте готови за изненади. За вас е важно да сте преди останалите на финалната права и не се замисляте какво ще ви струва. Прекрасна инициатива, въпреки подобно поведение е силно уморително. Съветвам ви след датата 23 ноември да се заемете с разтоварващите занимания, набелязани преди време. В плановете ви за следващите дни трябва да фигурира време за активен отдих. По този начин не само ще укрепите духа си, но и ще се разминете с необходимостта да вземете отношение във връзка с разиграла се неприятна ситуация на работното място, в бизнеса, в деловия ви кръг.

Везни

Излизате от омагьосания кръг

Вие гледате напред и не се задоволявате с малко. Имате на разположение прекрасни идеи, правите планове как да разширите контактите си. Не искате да се въртите в до болка познатите проблеми. С една дума, онова, което имате, не ви задоволява., тъй като се намирате в период на преобразувания. Те текат в дълбочина, под повърхността на отношенията и нищо чудно околните да бъдат изненадани от вашите намерения. Планетните позиции позволяват това раздвижване да се случи, но и изискват да си подсигурите време. Към 26 - 28 ноември стигате по необходимост до разговори, целящи изясняване на вашите позиции. Пригответе се да ви задават въпроси и да очакват отговори. Хората от най-близкото обкръжение изпитват съмнения. За да продължите в набелязаната посока, ще се наложи да сте мили и сговорчиви.

Скорпион

Оправяте се финансово

Краят на ноември съвпада със сериозен етап от професионалното ви развитие. Предстои подобряване на личното финансово положение. Датите, подходящи за вземане на важни решения в тази връзка, са 26, 27 и 28 ноември. Започвам така директно прогнозата си, защото тенденцията е важна и изисква да бъде добре осмислена. Какви да са вашите реакции ли? Те трябва да съответстват на вибрациите, послание към вас от конфигурацията между транзитиращите Слънцето, Венера и Уран: бъдете готови да реагирате светкавично на предложенията, да ловите идеите още във въздуха. Вярно е, че наведнъж ще ви се струпат много задачи, но също така е вярно, че разполагате с потенциал да се справите. Предприемете реформи, преструктурирайте усилията си, но не си позволявайте да гледате на реалността от позицията на странични наблюдатели.

Стрелец

Действате енергично

Вие сте инициативни, на моменти прибързани до непредпазливост и въпреки това доволни, че разполагате с енергия и жизненост. Не само се надявате, но и вярвате, че самостоятелно ще се справите по-добре с предизвикателствата на деня. На никого от близките ви хора няма да е лесно да се изправи до вас, камо ли да ви зададе въпрос. На работното място сте готови също да действате авторитарно при опит някой да изрази съмнение в правилността на решенията ви. Не бъдете крайни, по-правилно е да се направите, че не забелязвате. Мнозина ще живеят през цялата седмица с усещането, че най-важното престои. В случая трябва да ги подкрепя, защото съм наясно, че след края на отминалото лято, когато се опитаха да разрешат конкретни въпроси, сега отново са застанали пред необходимостта окончателно да приключат с тях. И още, следващ подходящ момент за това до края на 2014 година няма да има. Не чакайте дълго, преди да се заловите за работа.

Козирог

Гарантирани успехи

Забравете за амбициите, моля. Звездните конфигурации дават друга насока на вашия делник и ви предлагат да изоставите работохолизма поне за няколко дни. Така изглежда вашата основна задача за времето от 25 до 28 ноември и тя предполага да не поемате цялата отговорност за случващото се, да оставите другите сами да определят границите на собствените възможности, докато вие следите най-вече настроението и кондицията си. Прекрасната възможност да се разтоварите по предпочитания от вас самите начин, е уникален шанс да си възвърнете вътрешната хармония и усещането за баланс със света и заобикалящите. Присъствието на планетата Марс в собствения ви знак обрича на гарантиран успех вашия стремеж.

Водолей

Оправяте се сами

Правите няколко неща наведнъж и се чудите защо все по нещичко пропускате. Няма как да свършите всичко, което не сте успели през 2014 година за ден или два, а и не се налага. Давайте по-спокойно. Дните предполагат да отделите повече време за отдих и развлечения, а без пътувания няма да мине. Това, че вашият ум действа на пълни обороти, е добро начало, позволяващо ви да се потопите в своите изследователски интереси към края на периода. Фантазията ви също не спи и те заедно възпроизвеждат творчески решения дори за скучноватите делнични казуси. Само да не ви се налага да се кооперирате или да координирате с някого усилията си. Подобен опит може да провали задача, на която много държите или да ви създаде неприятел в лицето на доскорошен съратник. Моля, избягвайте съвместните начинания и не давайте непоискани съвети. Внимавайте за подобни желания през дните 26 и 27 ноември.

Риби

Подгответе се за ваканция

Все по-натрапчиво мислите за предстоящите празници и ги свързвате с идеята да ги превърнете в планирана ваканция. За да успеете, трябва да започнете с подготовката отсега. Осъзнавам, че имате достатъчно преки ангажименти и мисълта да организирате своя отдих ви се струва кощунство. Задоволете се с създаване на визия за празничната програма. Тя ще ви е от полза, тъй като в навечерието на Коледа и Нова година мислите ви определено ще летят в други посоки. Към днешна дата ще се наложат разплащания или необходимост да финансирате бъдещи намерения - своите и на вашите близки. Не изключвам възможността, към 27 ноември с приключването на важен имуществен въпрос да си обезпечите средствата за целта. В плана на семейството и личните отношения, периодът до 28 ноември изважда на дневен ред необходимост да се защитавате от несправедливи обвинения. Засегнато ще е вашето честолюбие. Оставам на вас да прецените доколко тези опити са сериозни и доколко са резултат от изнервеността на околните. Проявете разбиране.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай