9 милиона следят Нина в "Инстаграм"

9 милиона следят Нина в "Инстаграм" | StandartNews.com

Макар и не толкова многобройни, българите в "Инстаграм", споделят интересни снимки и истории, които си струва да бъдат разказани. Едни от най-известните нашенци в социалната мрежа имат милиони последователи. Безспорно Нина Добрев е една от най-търсените в популярния форум, пише Блиц. Със своите над 9 милиона последователи актрисата, която е и трикратна носителка на награда "Изборът на публиката", се нарежда и сред най-успешните българки в Холивуд. Започнала като модел и участия в реклами, големият успех за софиянката идва с ролята й на Елена Гилбърт в свръхестествения сериал "Дневниците на вампира".

Лазар Ангелов е наричан фитнес инструкторът на звездите и има над 4 милиона последователи в "Инстаграм". Снимал се е за десетки международни модни списания и компании. Той е един от малкото българи, които имат личен договор за спонсорство с американския гигант за спортна екипировка. Ангелов има над 4 милиона последователи.
Григор Димитров също използва мрежата редовно. Той държи в течение феновете си какво интересно се случва с него всеки ден. Тренировки, пътувания и много стилни маратонки можете да видите в профила на Гришо. А и доста кадри с гаджето му Никол Шерцингер. Иман над 461 хиляди последователи.
Бройката при поп дивата Мария Илиева е над 87 хиляди и всеки ден се увеличава. Мария споделя най-различни лични и професионални моменти, снимки от концерти, почивки, фотосесии. Певицата обича да използва хаштаг. Често с него тя отбелязва някои от най-известните си песни или фрази, сред които #КакаЕСкандал. Реплика от песента й с Атанас Колев "Така да е".

Аниматорът Иван Богданов със своите 76 хиляди приятели също е сред сред най-известните българи в "Инстаграм". Той обича да снима семейството и кучето си. Това, което го отличава обаче, са... летящите шапки. Всякакви, бомбета, сламени и все уловени в момент на "летеж".
Вера Гоцева е журналист и фотограф. В професионалната й биография влизат световноизвестни издания като "Хъфингтън пост" и "Шпигел". Тя обича да пътува много, а това определено си личи от фотографиите й. За Вера и една локва може да бъде вдъхновение за добра снимка. Погледът към малките детайли е ясно забележим във всички снимки на Вера.
Снимките на Ясен Савов се отличават. Вероятно, защото е професионален фотограф, но и защото има усет са красивото. Савов е завършил стенопис в Художествената академия. Работил е като арт директор на едни от най-известните български списания и има 195 хиляди фенове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай