Брадърите съвсем изтрещяха

Брадърите съвсем изтрещяха | StandartNews.com

Жени разказва как е яла месо от щраус, всички недоволстват срещу Вулева

Героите от "ВИП брадър" все повече се побъркват от затвореното пространство и се заяждат един с друг. Сюжетната линия на Жени и Тачо е определяна като "Война и мир", защото съпрузите ту се любят горещо, ту се разделят. След успешно изпълнена мисия, с която спечелиха бюджет на останалите, двамата се отдали на страстни ласки и предизвикали пиперливите коментари на останалите участници. След това обаче Жени се изнесе от семейното ложе в Къщата. Явно напрежението между красавицата и половинката й продължава, въпреки желанието на продуцентите да възродят тръпката помежду им. "Не всичко свършва добре, не всеки формат завършва щастливо", заяви Калканджиева в откровен разговор с Камелия Воче.

Тачо обаче нападна Албена за нейната хигиена, заплаши я, че ще я затрие след шоуто и я псуваше люто. Всъщност това напомня силно на рефрена на "Ъпсурт": "Хигиена нулева-все едно съм бил с Албена Вулева". Тя и майка й Людмила се превърнаха в най-големия дразнител в шоуто, като единствено Месечков общува приятелски с тях. Двете бяха обвинени най-активно от Вочето и Кали. Албена заплаши, че може да докара инфаркт на някого от тези, които я дразнят, и дори заяви, че някой може да умре до края на шоуто.

Вчера по обяд Жени развличаше колегите си в двора с разкази до екзотични дестинации. Тя си спомни как е яла месо от щраус, крокодил, кенгуру. Разказа и за впечатленията си от Китай и Япония. Съквартирантите се заприказваха за риболов и стигнаха до извода, че стига времето да е хубаво и бира да има, уловът се счита за успешен. Кали пък се отдаде на философски размишления - според нея първичните нужди като храна и секс пречат да станеш духовен.

Заки иска да напусне X factor

"Искам да напусна X factor", каза Заки, преди да посочи кой да си тръгне от неговия отбор - Нора и Ива или групата Sweet 16. Менторът реши да се раздели с двете дами, давайки шанс на взривоопасното трио да продължи напред. "Постигнахме голяма победа", каза през сълзи Нора и специално благодари на баба си, която пропътувала хиляди километри, за да дойде да я подкрепи в залата. "Никога не съм чувствал така България", бяха думите на манекена Виктор Самсонов, който не успя да запази своето място в отбора на Любо след неубедителното си изпълнение на Лени Кравиц. Именно участието му в шоуто бе основната причина да се завърне в родината чак от Банкок. Фурор предизвика излизането на 4U, които изпълниха "Заедно" на Любо Киров, Орлин Павлов и Графа. "Виждам как мечтата ми за истинска бой банда в X Factor се сбъдва", заяви Заки. "Вие сте по-добри дори от дует "Авеню" - с този комплимент пък той се обърна към братята Иво и Пламен. Пънк версията на "Ближи си сладоледа" на Георги Бенчев отново го утвърди като много забавен тип, а емоционалното изпълнение на Атанас Ловчинов на Hello на Лайнъл Ричи разчувства както журито, така и съпругата му в залата.

Бориса подкара мотор

Бориса Тютюнджиева, която се води за изгора на Андрей Арнаудов, се е запалила по високите скорости и моторите. Моделката актриса публикува своя снимка в социалната мрежа, с която афишира новото си хоби. И макар че всички веднага предположиха, че моторът, който е яхнала брюнетката, е подарък от любимия й продуцент, самата тя побърза да опровергае слуховете. "Този звяр е на брат ми. Реших да опитам каква е тръпката да караш нещо подобно и честно казано, много ми хареса. Има огромен адреналин", сподели Бориса пред bliasak.bg.
Тютюнджиева се слави като мъжко момиче. Още докато участваше в "Къртицата", тя доказа, че не се притеснява да казва това, което мисли, независимо как ще се приеме от останалите участници.

Милена: Наистина вече "немам нерви"

Милена Славова е на път да провали брака си. Тя призна, че мъжът й е заминал за Лондон. "Обмисляме да се върнем с Тони на Острова. Направо сме пред развод на тази тема. Той буквално избяга в английската столица. Ще си търси пак бизнес, защото у нас опита няколко неща, но не стана", споделя рок тигрицата.
Тя добави, че е отчаяна от ситуацията в страната, а най-лошото е, че не вижда как ще се оправят нещата. "Изкукуригах от нерви. Ходя по болници с майка ми, защото не е добре. Много съм чувствителна, а това ми се отразява. В България няма правила за успех. Тук успяват само безредицата и безпринципността, процъфтяват само кражбите и далаверите", категорична е певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай