Гоце Делчев „роди” най-силният мъж на Америка

Гоце Делчев „роди” най-силният мъж на Америка | StandartNews.com

Благоевград. Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов поздрави по телефона своя съгражданин Димитър Саватинов, който преди броени дни спечели титлата "Най-силен мъж на Америка 2014".

Градоначалникът пожела на неврокопчанина, който от години живее в Америка, здраве и още много бъдещи успехи в предстоящите му състезания. "Всички в Гоце Делчев сме много щастливи от твоята победа и от успехите, които постигаш. Радваме се и се гордеем с теб", каза Владимир Москов на първия чужденец, спечелил титлата "Най-силен мъж на Америка".

На свой ред Димитър Саватинов сподели, че много обича своя град и винаги го носи в сърцето си. Той благодари за голямата подкрепа, която му е оказвана винаги досега от община Гоце Делчев при подготовката за състезания. Якият нашенец се надява и за в бъдеще неговите съграждани да имат повод да се гордеят с успехите му. Димитър Саватинов спечели престижното състезание «Най-силният мъж в Америка» и сбъдна една от своите големи мечти. Сега е ред на следващата - да победи и в надпреварата за най-силен мъж в света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай