Ирина Флорин блести край брега

Ирина Флорин блести край брега | StandartNews.com

Поп звездата поддържа хубост и мускули в бюти оазиса на Наталия Верхозина

Ирина Флорин тези дни записа клубно лятно парче с Азис - според прогнозите на разбирачите "Само с теб" трябва да се превърне в един от хитовете на сезона. Разбира се, "копринено-лилавата" жена, вряла и кипяла в развлекателната ни индустрия, е предпазлива в очакване на суперлативи. Въпреки че и тя, и колегата й са от малкото нашенски знаменитости, които са на "ти" с автентичната популярност. Дуетната песен е с музика на Момчил Колев, един от най-близките по душа и приятелство хора на Ирина, с аранжимет на неговия син Калоян и по текст на Добромир Банев. Сега Флорин и Азис кроят стратегията за предстоящия клип. Докато избистрят концепцията, Ирина го удари на ваканция край морето, натоварила книги и списания в автомобила си. Звездата, както винаги, изглежда перфектно и на плажа, категорични са светските хроникьори и папараците.

Ирина откровено блести, а нейният оазис, където тя постига така жадуваната хармония между тялото и духа, между хубостта и здравето, се оказва "Ермитаж бюти" - центъра за красота на Наталия Верхозина на няколко крачки от освежаващата и зареждаща зеленина на прекрасния Южен парк.
Ирина не крие, че тук се чувства прекрасно и спокойно - както сред бароковите интериори и във вип салона, така и на територията на фризьорите, терапевтите и останалите майстори. Експертите се грижат за Флорин от главата до петите, от прическата до педикюра.

"Продуктите за косата са изключителни - затова моята изглежда жива и винаги в страхотна форма. А за мен това е много важно, тъй като стилистите в "Ермитаж бюти" два пъти в седмицата я оформят със сешоар. Имам им пълно доверие", споделя певицата. Тя е почитател и на отличните процедури за лице - почистване, хидратиране, подхранване и всички възможни глезотии. Не успява да нахвали спеца, който направо възражда мускулите и кондицията й. Ирина се наслаждава на масажите за тяло - както с класическите масла и ухания, така и с водорасли, шоколад, камъни... Маникюрът й е пословично изряден. "Предпочитам класиката - ярките нюанси на червеното и палитрата на пастела. Фен съм на сравнително късите нокти с добре оформена плочка.

Ирина, която открай време доказва, че е от желязо, а не от коприна - въпреки че изглежда крехка и нежна - с удоволствие разкрива формулата на своята визия. Към нея тя прибавя и важна особеност на характера си - държи да изглежда за шестица, но без да се състезава с времето на всяка цена. Тъкмо това е темата, която ги обединява с Наталия Верхозина - всяка жена може да грее, без да се стига до бруталността на скапела или други радикални средства.
"Уважавам високите технологии в пластичната козметика и хирургия - в рамките на допустимото. Виждам доста хора, които явно не са послушали докторите си. Хранителният режим също е изключително важен. Задължително закусвам, обядвам и вечерям. Правилното ядене е често, но по малко. В някои часове бадемки и сушени плодове. Не бива да се освирепява. Метаболизмът трябва да се поддържа. Ако организмът е гладен, той складира, защото не знае кога ще получи следващата доза храна", е естетската философия на Ирина.

Самата Наталия Верхозина пък припомня, че истинските грижи са винаги универсални - няма значение дали са за жени, мъже или деца. В нейния център всички получават равностойно внимание. Московчанката и семейството й преди няколко години идват за ваканция в България и се влюбват в страната ни. И решават да се установят тук. Наталия започва да търси място, където да се поддържа от а до я, но не го открива. И тогава създава бюти центъра - по свой вкус и желание за перфектност. Верхозина, която има дипломи в "мъжки" специалности като банкерството и икономиката, отлично разбира женската душа и нейните мераци за вечна младост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай