Леденото предизвикателство на един мъпет (ВИДЕО)

Леденото предизвикателство на един мъпет (ВИДЕО) | StandartNews.com

И земоводни мъпети се заляха с ледена кофа с вода. Това доказва видеото с поредната знаменитост, която прие леденото предизвикателство за благотворителна цел. Това не е кой да е, а познатият на всички деца жабок Кърмит.

Телевизионният водещ от предаването "Улица Сезам" бе предизвикан от собственика на Световната федерация по кеч Винс Макмеън. В забавното видео Кърмит казва, че се е съгласил на една ледена кофа само заради целта на предизвикателството, иначе не му се понравило да го наричат "досадно земноводно", както направил кечистът.

"Понеже съм земноводно, заливането с ледено студена вода може да ме накара да изпадна в ступор и сърцето ми да спре. Но няма значение! Готов съм да приема предизвикателството!", обяснява Жабока Кърмит в своето видео. И типично за стила на мъпетите обясни, че той е първата известна личност, която застава гола и се залива с ледена кофа.

Куклата Кърмит обяви още, че ще подкрепи кампанията за популяризиране и набиране на средства за болните от рядък и смъртоносен вид на склерозата. Малко преди да се залее той номинира колегите си от шоуто Muppet Most Wanted (Най-желаните мъпети) - Тина Фей, Рики Джървейс и Тай Бърел.

"Имате 24 часа да го направите", каза Кърмит и падна от дънера, на който стоеше под удара на ледената вода.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай