Мариан Вълев: Самотен съм

Мариан Вълев: Самотен съм | StandartNews.com

Актьорът счупил зъб преди премиерата на "ВИП"

Мариан Вълев призна, че се чувства самотен във философския смисъл на понятието. "Всеки от нас го изпитва. Но наистина напоследък опитите ми с жените завършват някак накриво. Но ще продължа напред. Иска ми се да имам семейство, но не знам дали някога ще ми се получи. Слава Богу, майка ми и синът ми живеят добре", сподели известният актьор с Диана Любенова по bTV.

Чаровният мъж, който се прочу като Куката от "Под прикритие", продължава да играе с успех моноспектакъла си "ВИП" по Ерик Богосян. Покрай него има различни приключения, но най-неприятното било пет минути преди премиерата - тогава Мъро чупи преден зъб, хапвайки шоколадова вафла за енергия. Артистът у него обаче преодолял чисто човешкия стрес и финализирал представлението с аплаузи. Вълев всъщност почти случайно влиза в занаята. Приет е право и история, мечтае да стане археолог, но заради 14-дневната отпуска от казармата за кандидатстване попада на изпитите във ВИТИЗ и влиза от раз. Вече нищо не помни от снимките на филма "Граница", защото в онзи период е безумно влюбен в Белослава и мисли само за нея. Вълев споделя, че е щастлив в работата си, но това не му е достатъчно, виждайки беднотията на народа, мислейки за емиграцията и за политиците, загърбили нацията си.

"Нищо не се променя, няма държавност, ще загубим идентичността си", убеден е Куката.

Хайди се сгоди

Хайди Клум финализира развода си със Сийл едва преди девет дни, но по всичко личи, че е готова да мине отново под венчило. Годежен пръстен на безименния пръст стана повод светските наблюдатели да я заподозрят, че се стяга за следваща сватба. Бижуто й е подарено от актуалния й любим - 28-годишния Вито Шнабел, с когото са заедно от няколко месеца. Милионерът е известен сред холивудските красавици и преди Клум имаше кратка забежка с Деми Мур. Скъпарската придобивка върху ръката на супермоделката е забелязана по време на разходка в Париж.

Зак Галифанакис, който води комедийното шоу Between Two Ferns,

атакува колегата си Брад Пит. "Какво почувства, когато за първи път видя Анджелина? Беше ли любов като "Приятели"? А ти гледал ли си сериала?", нападна Зак, намеквайки за Дженифър Анистън, първата съпруга на Брад. Следващото заяждане беше: "Как успяваш да се сдобиваш с тен, след като живееш в сянката на съпругата си?" Тогава Пит изплю дъвката си в лицето на Зак, но бързо стана ясно, че това е само скеч.

Благой Георгиев е предупредил бившата си половинка Христина Витанова

да не води гаджета у дома - при децата им Йоана и Давид. 33-годишният футболист, татуиран от главата до петите, в момента е изгубил ума си по 18-годишната Куини-Алис Николова. Двамата били луди един по друг и смятали, че връзката им е кармична.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай