Мерилин Монро е била бременна

Мерилин Монро е била бременна | StandartNews.com

Един от най-големите митове в седмото изкуство е посветен на вероятната бременност на Мерилин Монро. Слухът беше потвърден вчера, когато бяха разпространени непубликувани досега снимки, на които ясно се вижда, че актрисата очаква дете.
Цветните фотографии са направени в Ню Йорк на 8 юли 1960 година от Фрида Хъл, близката приятелка на Мерилин, която ги пази до смъртта си през 2014 година. Кадрите са продадени на търг през ноември на миналата година, а настоящият им притежател е Тони Майкълс, съсед на Фрида. Той разказва как тя му споделила, че Мерилин е загубила бебето. Няма информация за това дали абортът е бил спонтанен или съзнателно направен. Отново според Хъл, бащата не бил тогавашният съпруг на актрисата Артър Милър, а кино звездата Ив Монтан, с когото Монро имала извънбрачна връзка под носа на жена му Симон Синьоре.
Майкъл купил снимките за скромните 2240 долара на търга с вещи на Фрида Хъл. Tя била от група фенове, следвали звездата почти навсякъде. Постепенно двете дами станали изключително близки. Хъл твърдяла, че е пазила голямата тайна на холивудската звезда в името на искреното приятелство. „Убеден съм, че приживе Фрида не би показала или продала фотографиите на бременната актриса", казва Майкълс. "Дейли мейл" посочва, че Монро много искала да има дете. Това бил четвъртият път, в който е забременяла, но е загубила детето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай