Нина смени няколко след Иън

Нина смени няколко след Иън | StandartNews.com

Всички били приятели на Сомърхолдър, гласи клюката

Нина Добрев признава, че е имала голям късмет в началото на кариерата си. Но не пренебрегва и факта, че пробивът й се дължи на много труд. До 2009 г. тя участва във филми като "Never Cry Werewolf", "My DaughterТs Secret", както и в сериала "Degrassi: Minis".

За най-известната си роля, на Елена в сериала "Дневниците на вампира", актрисата се явява на кастинг без абсолютно никакви очаквания. Изненадващо обаче продуцентите я харесват и решават да поверят главната роля именно на нея. Там тя среща първата си голяма любов, Иън Сомърхолдър, който според сценария е влюбен в нея. Но чувствата се пренасят и в живота и близо три години са една от най-готините млади двойки в Холивуд. Но през май 2013-та се разделят без скандали и си остават добри приятели и до днес.

Веднага след това обаче слуховете за все нови и нови ухажори на Нина растат лавинообразно.

"Красавицата бързо си намери заместник на доскорошната си половинка", пишат таблоидите прези юни 2013-та. "Актрисата с български корени очевидно не страда твърде много по колегата си Сомърхолдър. Красавицата доста често е забелязвана да се движи в компанията на Дейвид Андърс, като двамата очевидно добре се забавляват заедно", разказват техни близки.

Двойката неколкократно е засичана на романтични вечери или разходки. А самият актьор потвърди лично слуховете в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

"Навън съм с моето момиче Нина Добрев", написа Дейвид преди време.

Любопитното в случая е, че той е колега на актьорите. Андърс е познат на масовата публика от сериала "Имало едно време". Малко известен факт обаче е, че си е партнирал с Иън и Нина за няколко от последните серии на "Дневниците на вампира". Където според запознати е пламнала искрата между него и все още обвързаната с Иън Нина.

Скоро обаче сладураната с българско потекло заряза Дейвид и смело афишира нова връзка във Фейсбук. Звездата смени семейния си статус на "Обвързана" като добави и името на късметлията - Тревър Стот. Младежът не е познат на широката публика, тъй като е лице зад кадър. Всъщност Тревър се познава много добре и с Нина, и с бившия й Иън, при това от години. Той е един от хората, грижещи се за звуковите ефекти в "Дневниците на вампира". Новоизлюпените влюбени бяха на екскурзия в Токио и не спираха да публикуват снимки колко добре се забавляват заедно. Самият Тревър пък издаде, че двамата мислят да заминат след това за Бразилия. В Туитър двамата непрекъснато си разменяха мили думи.

И... пак изненада няколко месеца по-късно. Лиъм Хемсуърт е заменил Майли Сайръс с Нина Добрев, обявиха светските наблюдатели. Звездата от филма "Игрите на глада" развали годежа си със скандалната певица и ловко премина към Нина. Двамата бяха забелязани в заведение в Атланта. 24-годишният Лиъм снимал там третата част на "Игрите...", а Нина пък живее в града и работела по последните епизоди от сериала "Дневниците на вампира". Тогава очевидци разказват, че срещата им приключила с "чувствена целувка", съобщи списание "Female first".

"Те останаха около 2-3 часа и Нина си тръгна първа. Преди това си размениха милувки за "лека нощ". Страстно притискаха устните си отвън до бара", твърди тяхната близка приятелка Джати Андерсън. Според нея двамата се познавали отдавна, но криели отношенията си, защото им писнало от публичност.

Лиъм е любимец на жените по света. Той има участие в хитовите "Емпайър стейт", "Параноя" и "Непобедимите 2". Заради лентата на Сталоун дори бе в България за известно време. Той и брат му Крис ("Тор") са сред най-популярните нови секссимволи в Холивуд.

Само преди два дни Нина Добрев най-сетне проговори за слуховете, че има ново гадже. Родната красавица категорично отрече да има отношения с колегата си Бен Макензи, каквато беше предпоследната клюка.
Последният и най-грандиозен слух обаче я свързва с Орландо Блум. За него актрисата също побърза да даде пояснение: "С Орландо сме приятели от години, но нямаме връзка", зарече се тя. Подозират я обаче в опит да прикрие ставащото - обичайна стратегия на всяка нова двойка влюбени в Холивуд.

А как започва историята й от България? Нина Добрева (след като получава американско гражданство, премахва "а"-то от фамилията си) е родена на 9 януари 1989-а в София. Родителите й обаче предпочитат да емигрират и когато бъдещата звезда е едва двегодишна, заминават за Торонто. Макар днес да е една от най-популярните телевизионни актриси, Нина първоначално се увлича по танците и художествената гимнастика.

Това я води в гимназията по изкуства в Торонто. Едва 14-годишна започва и кариера на модел. Красивата й външност е причина да бъде поканена за участие в няколко тв реклами, където всъщност е забелязана и за голямото кино.
Нина си дойде в България преди две години само за няколко дни. Беше се затъжила за баба си и дядо си, които живеят в София. Баща й сега също живее и работи в столицата, но поне един път в годината се вижда с щерка си или в Канада, където имат къща, за която се грижи майка й, или някъде по света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай