Отличничка от Елин Пелин е "Мис България" 2015

Отличничка от Елин Пелин е "Мис България" 2015 | StandartNews.com

Марина Войкова ще атакува модата в Милано

21-годишната Марина Войкова от Елин Пелин се окичи с короната на "Мис България 2015". Красивата брюнетка спечели титлата в конкуренция с още 17 мераклийки за слава на възраст от 17 до 27 от различни краища на родината.

Отличничката от малкия град получи стипендия за мегаполиса на модата Милано. Розарио Бове, шеф на фешън училището "Академия дел Лусо" и член на журито, й връчи чек за стипендия на стойност от 8000 евро. Той остана очарован не само от излъчването и усмивката на Марина, но и от нейния елегантен от кутюр тоалет, творение на София Борисова.

Топдизайнерката не само облече в свои рокли петте финалистки, водещата Ваня Пенева, певицата Боряна Баташава и "Мис България" 2014 Симона Евгениева, но и насърчаваше девойките за естетското състезание. Неслучайно София неотдавна беше стилист и на "Мис Българка в САЩ".

Подгласнички на Марина станаха Александрина Цветкова и Ирена Петрова. Трите хубавици ще представят България на световните конкурси "Мис Земя", "Мис Планета" и "Мис Глоуб". Оставаме обаче извън "Мис Свят" заради скъпия лиценз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай