Роналдо си подари Ламборгини за 400 бона

Ирина Шейк лекува раздялата с голи снимки

Роналдо си подари Ламборгини за 400 бона | StandartNews.com

Кристиано Роналдо и Ирина Шейк по различен начин преживяват раздялата си. Звездата на "Реал" М превъзмогва рускинята като си купи нова играчка, забеляза "Ас". Португалецът се появи на тренировка на "белите" с ново "Ламборгини Авентадор". Белият звяр е 700 коня и струва почти 400 000 евро. Феновете пък се зачудиха дали това не е подарък, който Роналдо си е направил за спечелването на "Златната топка". Не е тайна, че Кристиано се глези по този начин поне два пъти в годината. Изданието припомня, че Роналдо вече има един "Авентадор", но черен.

Ирина Шейк пък се отърсва от мислите си за Кристиано като си прави голи снимки. Руската сексбомба пусна топлес фото в Инстаграм, което моментално запали социалната мрежа. Само за няколко минути над 50 000 души харесаха снимката.

Междувременно се появи поредната спекулация за нова любов на Роналдо. Става въпрос за британския модел Никол Нийл, пише "blitzquotidiano". Русокосата мадама е спечелила Кристиано още при престоя му в "Манчестър Юн", а двамата поддържали връзка оттогава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай