Стриптийз за Клуни

Стриптийз за Клуни | StandartNews.com

Брад Пит, Мат Деймън и Бен Афлек готвят могъщо ергенско парти на Джордж

Ергенското парти на Джордж Клуни ще е истински погром над всякакви задръжки и морални ценности. За организацията на купона са се погрижили тримата най-близки приятели на секссимвола - Брад Пит, Мат Деймън и Бен Афлек. Аверите на Клуни са се бръкнали с десетки хиляди долара за грандиозен купон, в който ще гастролират куп елитни стриптийзьорки, а алкохолът ще се лее без почивка и контрол.

"Това парти ще е за световен рекорд. Джордж не искаше да се жени толкова години и сватбата му е истински личен подвиг. Пит, Деймън и Афлек ще се постараят за последно да го видят да си живее така, както правеше десетилетия наред", издаде близък до Клуни.

Бъдещата съпруга на носителя на "Оскар" Амал Аламудин не посрещнала идеята за див купон с особен възторг, но се надявала, че Джордж е достатъчно узрял и няма да започне брака си с фал още в началото. Джордж Клуни и хубавата адвокатка ще си кажат "Да" този месец в Италия.

Кийра Найтли свали дрехите

Хубавицата Кийра Найтли засне провокативна фотосесия. Звездата от "Карибски пирати" свали дрехите за сп. "Интервю", редуцирайки облеклото само до черни дантелени ръкавици, мокра коса и с пиърсинг. Актрисата признава, че дълго време се е притеснявала от голотата, но вече няма проблем да се показва в пикантни фотосесии. Преди време тя остро разкритикува рекламния постер на филма й "Крал Артур", на който размерът на бюста й беше дигитално увеличен.

Марая Кери победи Риана

в анкета, която целеше да посочи най-голямата поп звезда за всички времена. В допитването на сп. "Тайм" бяха взети под внимание хитове на изпълнители, местата им в класациите и продължителността на кариерите им. Трето място е за Ъшър, а в челната десетка са също "Бийтълс", Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и други.

Челси Клинтън вземала 600 000 долара

годишна заплата като специален кореспондент в NBC, гръмнаха медиите в Щатите. Дъщерята на Бил и Хилари Клинтън обаче се лиши от високия доход за да се посвети на съпруга си Марк и на фондацията, основана от баща й. Сумата предизвика куп въпросителни в социалните мрежи и немалко американци поискаха обяснение от телевизията за високата цифра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай