Топмодели на звезден бал в столицата

Топмодели на звезден бал в столицата | StandartNews.com

Истински звезден бал на топмоделите напълни в сряда изисканите зали на "София хотел Балкан". Специалният гост на събитието "Мис Великобритания-Вселена 2015" Нина Франс посрещаше гостите заедно с домакина на вечерта Евгени Минчев. Още в началото на приема лордът получи изключително поздравление - от знаменитата Клаудия Кардинале, която тръгваше за премиерата на своя български филм "Имало едно време един уестърн", но преди да се качи в лимузината с целия си блясък, обърна внимание на Минчев. Той направи още един космополитен жест на респект - изненадващо започна речта си с думите "Честит рожден ден на един от най-изявените политици днес - Владимир Путин". Силните аплодисменти доказаха, че повечето от 250-те присъстващи биха поднесли комплименти на Путин и на живо.

По червения килим първи минаха бизнес дамите Силвия Хрисимова-Шонлебе и Ивана Скендерова, адвокат Биляна Тончева, продуцентът Татяна Педерсен, дизайнерката Миглена Каканашева. В прекрасно украсените в люляк и шоколад интериори ги последваха топмоделите и "Мис Лято" в различни години Алина Дуарте и Анастасия Серова. Три красавици с титлата "Мис България" - Роси Иванова, Наталия Гуркова и Симона Евгениева - бяха сред бижутата на лъскавата сбирка. Плейметките Елена Кучкова и Златка Димитрова също бяха от най-ухажваните под прожекторите. "Мисис България" Йордана Димитрова се "подписа" с впечатляващ тоалет. "Фермерката" и "Мисис Баба" Дони Василева беше спазила дрес кода - люляк и шоколад. Танците на Даниела Арнаут наелектризираха пространството. Една от малкото жени диджей у нас, Djane Alexa, заби от пулта с най-яките хитове на сезона.

По традиционен и очакван сценарий на бала бяха връчени и наградите за най-добре облечени личности - Fashion idol. Луксозни дипломи отидоха при звездите на "Пайнер" Джена и Фики Стораро и при изпълнителите на "Ара" - за моден дебют на трио "Карамел" и Ванеса. Стораро джуниър получи и златно бижу. Страхотната Есил Дюран и адвокат Стоян Стойков поднесоха дипломата на Джена. За своя принос в естетическото усъвършенстване на светското пространство с приз бе удостоена и Анелия Василева. Елена Кристиано си тръгна с отличие за издаваното от нея фешън списание. Любимецът от "Мюзик айдъл" Денислав Новев беше признат за най-добре облечения тийн певец. Аплодисменти зарадваха Таня Боева, когато стана ясно, че тя е класирана като най-елегантната звезда на последните 15 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай