Въоръжени мъже посрещнаха участниците в Survivor

Въоръжени мъже посрещнаха участниците в Survivor  | StandartNews.com

София. Въоръжени мъже в Камбоджа са посрещнали участниците в петото издание на шоуто Survivor. Това всъщност е било първото предизвикателство на продуцентите към участниците, стана ясно от старта на предаването в 20 часа по бТВ.

След петгодишна пауза бТВ и продуцентската къща "Дрийм тийм" на Евтим Милошев и Любо Нейков решиха да направят пети сезон.

Още в първия му епизод започват и надпреварите между двайсет и двамата участници. Както винаги досега, те ще бъдат разпределени поравно в две племена - Нага и Гаруда, както се казват митичните кхмерски богове и изконни врагове. В единия отбор ще са хора от предишни сезони на шоуто, които сега търсят своя реванш. А в другия са само почитатели на играта.

Всеки от тях се представи на зрителите, а малко след това ще се бори за победа в изпитанията. Още в първата игра ще се тества отборният дух на участниците. Племената ще трябва да избират каква да бъде наградата им - тотем за личен имунитет или провизии. Те се намират на изключително красивия остров Ко Ранг.

В същото време, без нито един от тях да подозира, на друго място - на остров Кох Танлей, е още един човек. Това е 23-ият участник в Survivor.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай