Васил Петров избира сватбен костюм

Васил Петров избира сватбен костюм | StandartNews.com

Алфредо Торес и Айвън дефилират за Модната фиеста в Албена

Винету и неговите братя откриват Модната фиеста в Албена на 11 юни, наконтени в подходящи етно одежди. В ролята на юначния индиански вожд влиза Диян Христов, когото девойките от фешън индустрията обявяват за най-красивия мъж на десетилетието. Миналата година той беше Нептун и похищаваше местни русалки, а сега е значително по-сериозен. "Това е темата на премиерното парти пред хотел "Боряна", защото модата на племената от двете Америки оказва огромно влияние дори върху най-официалните облекла", разкодира акцията Мариана Аршева, продуцент на Модната фиеста.

Дама на Винету ще бъде Гергана Цветкова - чаровната водеща от ТВ7. Всъщност тя е гадже на Диян, така че другите госпожици нямат шансове.

До 14 юни продължава 15-то поредно издание на форума. Родни дизайнери показват актуални линии, а попзвезди представят нови музикални проекти. В Албена очакват самия Орлин Горанов -соло или в дует с Криси Димитрова. Кичка Бодурова ще подгрее купона с наши и гръцки морски хитове. Джина Стоева ще демонстрира на пясъка съвършената си фигура, която поддържа не само с фитнес, но и с екзотични спортове. Ивена пък споделя, че е приготвила изключително екстравагантен гардероб. Айвън от "Максимус" и Алфредо Торес ще се развихрят в хореографията Black and White с тоалети, измайсторени от Ан Джи.

Известните мъже ще си спомнят детството и ще си организират състезание по най-бързо консумиране на сладолед. Миналото лято победи българският Франк Синатра - той разпозна всички видове от леденото изкушение. Сега Васил Петров се е заканил да защити титлата си, а неговата изгора Маргарита Тошева обещава пълна подкрепа. Васко, разбира се, ще блесне, както винаги и на сцената. Огромната компания ще дебне дали двойката ще си запази модели от колекциите на сватбения център в София, като мъжката линия е на Сабато Русо, а булчинските рокли са творение на Денис Смирнов. Стилистите, които ще бъдат гости на фешън маратона, лично ще се заемат с благородната мисия да оженят Васил Петров, когато той най-после се реши на подобна церемония.

Засега Васко мълчи за евентуална венчавка. Но поне не крие, че мисли дали да се наконти като индианец. Искрен Пецов, който като истински нудист няма проблем с докосването до голи тела, пък ще мери със сантиметър прелестите на топмоделите и, ако се налага, ще ги маже с антицелулитни гелове. Това ще се случи на сутрешните дефилета с плажни и спортни костюми и аксесоари край басейните "Лагуна бийч", "Калиопа" и "Фламинго гранд". Ревютата по традиция са във вариете театър "Албена". Сред авторите на дрехите са Боряна Пращилова, Иван Иванов, Ангелина Данова, Пламен Йорданов...

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай