Бонус до 15 лева за клиентите на Прима

Бонус до 15 лева за клиентите на Прима | StandartNews.com

От 2 март всички клиенти на Прима ще имат възможност да получат до 15 лева бонус при презареждане на картата си. Предплатената услуга запазва и текущите допълнителни бонуси за абонатите си – 100 минути разговори в мрежата на Мтел и 3000 MB трафик.

За да се възползват от промоцията, клиентите трябва да заредят своята карта с поне 10 лева, като премията ще нараства с увеличаването на заредената сума. Максималният допълнителен бонус от 15 лева ще бъде получаван при зареждане на ваучер за 60 и повече лева. Шест лева ще получи всеки, който избере ваучер на стойност 30 лева. Зареждането на 15 лева ще носи 3 лева допълнително, а това от 10 лева ще добави 2 лева към ваучера. Валидността на допълнителната бонус заредена сума е 90 дни.

Промоционалното предложение важи без значение от начина, по който са заредени парите в картата. Няма ограничение и в броя презареждания, които ще добавят бонус сума, интернет и минути за разговори към потреблението на клиентите – всеки нов ваучер за поне 10 лева носи допълнителни бонуси, които се добавят към наличните, а срокът им за ползване се удължава.
Предложението е в сила до края на април 2017 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай