Две години безплатна телевизия на таблет или компютър за клиентите на VIVACOM с TV GO

Две години безплатна телевизия на таблет или компютър за клиентите на VIVACOM с TV GO | StandartNews.com

Този месец клиентите на VIVACOM могат да получат безплатен достъп до приложението TV GO, което осигурява до 45 канала за гледане на телевизия от мобилно устройство или компютър. Това е новото промоционално предложение на VIVACOM за новите клиенти на компанията.

Атрактивната оферта е валидна за всички клиенти, които активират или преподпишат на някой от тарифните планове за мобилен интернет - i-Traffic S/M/L/XL/XXL. Промоцията ще е в сила за целия срока на договора - 24 месечен.

Както и при останалите планове с включен мобилен трафик на данни, потребителите на i-Traffic могат да ползват свободно 4G мрежата на телекома, без допълнително заплащане към месечната си такса, което гарантира и безпроблемно гледане на мобилна телевизия с високо качество на картина и звук. Към момента 4G мрежата покрива 83% от населението на страната или над 650 населени места. Така абонатите на VIVACOM ще могат да се насладят на любимото си телевизионно съдържание на своето мобилно устройство, дори извън дома си.

Промоцията е валидна при нова активация или при преподписване на съществуващ договор само до края на месец март.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай