Мтел дава луксозен подарък на всеки закупил предварително новия смартфон Huawei P10

Мтел дава луксозен подарък на всеки закупил предварително новия смартфон Huawei P10 | StandartNews.com

От 15 март Мтел започва предварителните продажби на новият флагмански модел смартфон Huawei P10. Всеки клиент, заявил по-рано своето устройство, ще получи към него и специален луксозен подарък. Това е специален комплект, който идва в елегантна кутия и включва външна литиево-йонна батерия, кабел за данни с преходник за USB-C, зарядно за кола и триножник за селфита. Потребителите могат да заявяват предварително устройството от сайта на телекома до 27 март, дни преди умният телефон да стъпи официално на българския пазар от 1 април. Huawei P10 може да се вземе за 33,99 лева на месец с абонаментен план Мтел безкрай 3XL или за 679,99 лева в брой.

Huawei P10 е най-новият смартфон във високия клас на китайския технологичен гигант, който беше представен по време на Световния мобилен конгрес в Барселона. Дългоочакваното ново попълнение към P серията на компанията е комбинация от красив и обновен дизайн и най-модерните софтуерни иновации.

Смартфонът пристига с богата гама от ярки цветове, както и с нови предна и задна камера Leica с авангардни портретни характеристики, за да направят всеки кадър достоен за кавър снимка. Huawei P10 идва и с обновен емблематичен дизайн като изпозлват иновативна технология за полиране с диамант. Чрез нея са постигнати новите цветове на задния капак Dazzling Blue (Заслепяващо син) и Dazzling Gold (златист). Отделно смартфоните ще се предлагат и в цветове Mystic Silver (мистично сребрист) и Graphite Black (черен графит), които са с фин мат. За предварителна поръчка налични ще са само модели с цвят „черен графит".

Huawei P10 разполага с двойна задна камера, която е снабдена с 20-мегапикселов монохромен сензор и 12-мегапикселов RGB сензор, както и подобрени сливащи алгоритми, което позволява постигането на изключителни технически и артистични фотографски характеристики на сниманите изображения.

Промени има и по софтуерното приложение за снимане с Huawei P10 – то има специален професионален режим, в който може да промените всяка настройка на камерите. По този начин истински запалените фотографи могат да направят перфектната снимка, все едно че ползват професионален фотоапарат.

Huawei P10 поставя ефикасността на смартфона и персонализацията стъпка напред, благодарение на мощния процесор Kirin 960 и най-новия EMUI 5.1. Смартфонът идва с голяма 3,200 mAh батерия, която поддържа Huawei SuperCharge технология за още по-бързо зареждане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай