Мтел предлага външна батерия за GSM с 38% отстъпка

Мтел предлага външна батерия за GSM с 38% отстъпка | StandartNews.com

Мтел предлага външната батерия Samsung Fast Charge Universal Powerbank с 38% отстъпка в публичния канал на компанията във Viber. Устройството зарежда с до 75% по-бързо от нормална външна батерия, защото поддържа най-бързите стандарти за зареждане.

Samsung Fast Charge Universal Powerbank ще бъде намалена с 50 лева и може да бъде закупена само за 79,99 лв. Потребителите, които искат да се възползват от отстъпката, трябва да се сдобият с промо код, който ще могат да намерят само в чат канала на телекома.

Външната батерия е съвместима с всички устройства на Samsung, които има micro USB – както таблети, така и мобилни телефони. Устройството се отличава с елегантен дизайн. Капацитетът на батерията е 10 200 mAh, което позволява да заредите телефона си най-малко три пъти, преди да е необходимо презареждане.

Samsung Fast Charge Universal Powerbank поддържа най-бързите стандарти за зареждане - Samsung Fast Charge и Qualcomm Quick Charge 2.0. Ако вашият телефон също подържа тези стандарти, то с нея ще можете да го заредите от 0 до 50% за около 30 минути. Дори и устройството ви да няма тези стандарти, външната батерия автоматично засича и ползва най-бързата възможна скорост, с която телефонът или таблетът ви могат да бъдат заредени безопасно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай