Най-новите модели на Samsung Galaxy А3 и А5 2017 дебютират във VIVACOM

Най-новите модели на Samsung Galaxy А3 и А5 2017 дебютират във VIVACOM | StandartNews.com

Уникалните водоустойчиви Samsung Galaxy A3 и A5 дебютират в търговската мрежа на VIVACOM от следващата седмица. Най-новите смартфони от Galaxy A серията идват за първи път с IP68 – пълна водо- и прахоустойчивост, единствени по рода си в този ценови клас.

Samsung Galaxy A3 и Samsung Galaxy A5 2017 се отличават с обновен дизайн със заоблени форми, премиум корпуси от метал и стъкло, лекота и устойчивост, увеличен капацитет на батериите, което ги прави удобни и практични за непредсказуемото ежедневие в съвременните условия на живот.

Предлагат и редица софтуерни екстри, характерни досега за S серията, като Always On дисплей и специален Secure Folder за най-важната информация на потребителя.

Достъпният Galaxy A3 2017 е с 4.7 инчов Super AMOLED дисплей с HD резолюция, като освен вече изброените екстри на обновената A серия разполага и със сензор за пръстови отпечатъци за допълнителна сигурност на данните. Смартфонът е снабден с осемядрен процесор 1.6GHz. Задължителната основна камера е 13-мегапикселова, но устройството притежава и втора, 8-мегапикселова камера за селфита с висока резолюция. Телефонът може да бъде закупен от магазините на VIVACOM само за 12,90 лв. на месец с тарифния план SmartXL.

Samsung Galaxy A5 2017 изкушава с по-широк 5.2 инчов Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция и същият заоблен премиум дизайн на IP68 устойчив корпус от метал и стъкло. Той също разполага със сензор за пръстови отпечатъци. Уникална комбинация в A5 2017 са камерите: и основната, и тази за селфи са 16 мегапикселови. Традиционно за серията, устройството е с осемядрен процесор 1.9GHz и с впечатляващите 32GB вградена и 3GB оперативна памет. В магазините на VIVACOM се предлага за 22,90 лв. на месец в комбинация със SmartXL.

И двата модела ще се предлагат в гама от три възможни цвята – черно (Black Sky), златно (Gold Sand) и нежно розово (Peach Cloud) за дамите, като официалният старт на продажбите е 3 февруари – петък.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай