По-добри планове SMART от VIVACOM

По-добри планове SMART от VIVACOM | StandartNews.com

Само до края на декември всички клиенти могат да се възползват от плановете SMART от VIVACOM, които предлагат много повече съдържание. Атрактивните оферти важат за всички, които решат да подпишат нов или преподпишат съществуващ договор за мобилна услуга. С обновените си Smart плановете телекомът отново ще изненада потребителите.

Smart XL е безспорният фаворит на пазара, предлагайки неограничени минути към национални мобилни и фиксирани мрежи, както и 240 за международни разговори. Освен много време за разговори, тарифата включва и 20 000 MB за сърфиране в мрежата на изключителната цена от 34,99 лева на месец.

Smart L се предлага с 20 000 MB и неограничени минути към всички национални мрежи, включително и фиксирани, само за 24,99 лева на месец.

Smart M също предлага неограничени минути към всички мобилни и фиксирани национални мрежи, като и 12 000 MB за 17,99 лева на месец.
Останалите Smart планове също са с много атрактивни условия.

С всички планове Smart абонатите получават възможността да гледат от 15 до 45 ТВ канала на мобилно устройство с приложението TV GO, както и 128 GB облачно пространство в VIVA pCloud.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай