Таблети за 1 лв. от VIVACOM

Таблети за 1 лв. от VIVACOM | StandartNews.com

През декември абонатите на VIVACOM ще могат да се възползват от коледната промоция, която включва 4 пъти повече мегабайти на максимална скорост с плановете i-Traffic. Така клиентите ще могат да сърфират още по-свободно в 4G мрежата на телекома с бърз достъп до имейл, социални мрежи, оналйн игри, TV и видео съдържание.

В празничния месец най-предпочитан става тарифен план i-Traffic XL, който вече ще включва 48 000 МВ - с 36 000 MB повече от стандартния пакет и с месечна такса само 19,99 лв. при комбиниране с друга услуга. Към него телекомът предлага и допълнителни коледни изненади за своите абонати – 4G таблет по избор - Prestigio Wize 3407, Lenovo Tab 3 7 или Huawei Mediapad T2 7.0, с подарък безжична колонка, като цената на устройството е само 1 лв.

Потребителите на тарифните планове i-Traffic могат да гледат на мобилното си устройство до 45 ТВ канала с услугата TV GO и да се възползват от 128 GB включено облачно пространство с приложението pCloud, достъпно за сваляне на всички таблети. Промоцията е валидна при сключване на нов или преподписване на настоящ договор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай