Теленор предлага тракер за проследяване на домашни любимци MyKi Pet

Теленор предлага тракер за проследяване на домашни любимци MyKi Pet | StandartNews.com

Теленор предлага смарт тракер, с който собствениците на домашни любимци могат да следят местонахождението им чрез специалното безплатно приложение MyKi Pet.

Устройството се предлага за цена от общо 9,99 лв. на месец при сключване на едногодишни договори за мобилни услуги за план Любимец с месечен абонамент 3,99 лв. и за лизинг с месечна лизингова вноска 6 лв. Устройството може да се закупи и в брой за 99,99лв. при сключване на безсрочен договор за същия план, с месечен абонамент от 6,99 лв.

План Любимец включва 1MB национален мобилен интернет на максимална скорост, като след изчерпването му скоростта пада до 64 Kbps.
Тракерът MyKi Pet е лек (едва 28гр.), удобен и напълно безопасен за домашните любимци. Подходящ е както за по-малките – с тегло от 1,5 кг., така и за по-големите любимци и се поставя както стандартния нашийник. Изработен е от нетоксични и безвредни за кожата на животните материали и е прахо и влаго устойчиво.

MyKi Pet предлага тройна, високо прецизна система за локализация, с под 10 метра отклонение на отворени пространства и позволява определянето на две зони за сигурност – домашна зона и зона за разходка. В случай на напускане на някоя от зоните, стопанинът получава известие. При избор на функцията „Търсене на любимец", проследяващото устройство издава звуков сигнал.

Чрез предлаганото от Теленор устройство стопаните могат и да възпитават домашните си любимци. MyKi Pet издава четири специфични звука, за които любимецът би могъл да бъде обучен да изпълнява команди. Устройството и прилежащото му приложение позволяват също измерване на скоростта на движение, запазване на списък с маршрути и информация за активности.

Желаещите да се запознаят с функционалностите на устройството, имат възможност да го направят, като посетят щандовете на Теленор на открито в периода 16-19 март. Посетителите на Южен парк могат да намерят щанда на главния вход, откъм бул. Витоша, в четвъртък, събота и неделя, съответно на 16-ти, 18-ти и 19-ти март, от 15 до 19 часа, а посетителите на Борисовата градина – в петък, 17-ти март при Езерото с лилиите, по същото време.

Всички посетители, които направят и изпратят снимка на своя любимец на място, и се регистрират за участие в кампанията „MyKi Pet" имат шанс да получат една от 10-те награди - двойни билети за шоуто на световноизвестния експерт по дресиране на кучета Сизар Милан на 23 Март, в Арена Армеец. Наградите не са обвързани с покупка на устройство MyKi Pet или услуга от Теленор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай