Теленор с нови планове за роуминг в ЕС

Теленор с нови планове за роуминг в ЕС | StandartNews.com

От утре, Теленор ще предложи новите си абонаментни планове Тотал за частни клиенти, в които всички включени национални минути могат да бъдат използвани и за разговори в роуминг в зона Европейски съюз.

Новите абонаментни планове Тотал предлагат също така още по-изгодни включени MB за национален мобилен интернет, както и интернет трафик в роуминг в зона Европейски съюз. Всички планове са с 4G достъп до мрежата на оператора за целия срок на договора.

Така например, абонаментният план Тотал с месечен абонамент 24,99 лв. за срок от 12 или 24 месеца, предлага неограничени разговори с всички национални мрежи и изходящ роуминг в зона Европейски съюз, 5000 МВ национален мобилен интернет на максимална скорост на месец и отделно 3000 MB за роуминг в ЕС на максимална скорост. До 15 юни 2017 г., както досега, входящите обаждания в роуминг в зона ЕС ще се таксуват 0,025 лева на минута, а след тази дата, няма да подлежат на таксуване.

Планът включва още 100 минути разговори с номера от мрежите в Международни зони 1 и 2 и Балкани и 50 GB пространство за съхранение на снимки и видео чрез приложението Capture.

Теленор предлага и нови допълнителни пакети за абонаментни планове с включен мобилен интернет, които могат да се ползват както в България, така и в роуминг в зона Европейски съюз. Клиентите на оператора могат да закупят допълнителни пакети от 1000 MB, 2000 MB или 3000 MB на цени съответно 3,99 лв., 6,99 лв. и 9,99 лв. Активацията им е възможна на адрес http://turbo.lp.telenor.bg или чрез мобилното приложение MyTelenor. Закупените пакети са валидни до края на съответния отчетен период.

С новите планове за мобилен интернет от Теленор, потребителите ще получат повече национални MB на максимална скорост на месец, отделно включени MB за мобилен интернет в роуминг в Зона ЕС на месец и достъп до 4G мрежата на компанията. Планът Интернет 20.99, например, предлага 10 000 MB национален интернет, 2500 MB в роуминг в зона Европейски съюз, 100 GB пространство за съхранение на снимки и видео в Capture, достъп до HBO GO и достъп до 4G.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай