„Универсална Прима с късмет" дава шанс за 300 000 печалби от Националната лотария

„Универсална Прима с късмет" дава шанс за 300 000 печалби от Националната лотария | StandartNews.com

300 000 билета „Лото+" на стойност 2 лева от Националната лотария ще имат шанса да спечелят клиентите на Мтел, ако закупят предплатен пакет "Универсална Прима с късмет". Освен талоните с печалби от Националната лотария, клиентите могат да спечелят и 20 000 стартови пакета Универсална Прима.
Като част от всеки предплатен стартов пакет „Универсална Прима с късмет" ще се предлага скреч карта, която клиентите трябва да изтрият, за да разберат дали печелят билет „Лото+" на Националната лотария или още един стартов пакет Универсална Прима. Спечелената награда може да бъде получена във всеки магазин на Мтел или в обект от партньорската мрежа на компанията, който е обозначен със специален стикер от кампанията „Универсална Прима с късмет". Промоцията важи до изчерпване на количествата.
Цената на пакет „Универсална Прима с късмет" е 6 лв. и включва 100 минути към всички национални мрежи, 100 минути в мрежата на Мтел, както и 1000 мегабайта мобилен интернет. При презареждане с 10 и повече лева, клиентите получават 100 безплатни минути за разговори към всички национални мрежи, 200 минути в мрежата на телекома и 1000 мегабайта за сърфиране в интернет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай