VIVACOM с мартенски промо оферти за телевизия и интернет

VIVACOM с мартенски промо оферти за телевизия и интернет | StandartNews.com

Интерактивна телевизия с над 160 канала и оптичен интернет със скорост до 100 Mbps на специална пакетна цена от 26,79 лева, вместо на стандартната 62,79 лв. на месец, предлага VIVACOM през март. Предложението е валидно за настоящи и бъдещи клиенти на телекома, които активират телевизионен пакет VIVACOM TV L+ в комбинация с пакет за високоскоростен интернет FiberNet 100.

Възползвайки се от промоцията, абонатите получават над 160 телевизионни канала, от които 32 канала с кристално HD качество. В атрактивната оферта е включена и услугата Video On Demand, която VIVACOM предоставя с безплатен абонамент за първите три месеца за филмов пакет MAXI. Пакетът предлага над 300 часа кино забавления за малки и големи във FULL HD резолюция. Там киноманите ще открият и над 1 000 часа филмови заглавия в различни жанрове с участието на едни от най-големите имена в холивудското и европейско кино. Филмовият каталог на VIVACOM се обновява с нови заглавия всяка седмица.

Друго привлекателно предложение от VIVACOM през новия месец е това за сателитна телевизия, комбинирано с интернет с отлично качество. Срещу пакетната цена от 21,79 лева на месец, вместо стандартните 38,79 лева, клиентите получават сателитна телевизия с над 110 телевизионни канала, 13 от които в HD резолюция, както и надежден интернет със скорост до 20Mbps. За тях VIVACOM предоставя и безплатен допълнителен SD приемник и възможност да добавят до 250 допълнителни телевизионни канала.

Двете промоционални оферти продължават до 31 март и важат за настоящи и бъдещи клиенти на VIVACOM, които сключат абонамент за услугите за период от 24 месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай