VIVACOM ще предложи робота BB-8 на феновете на „Междузвездни войни"

VIVACOM ще предложи робота BB-8 на феновете на „Междузвездни войни" | StandartNews.com

В деня на премиерата на дългоочаквания нов епизод Rouge One на Междузвездни войни, VIVACOM ще предложи на феновете на легендарната поредица да се сдобият с уникалния робот BB-8. Познатият на всички почитатели робот BB-8 е дроид, криещ в себе си информацията за местонахождението на митичния Люк Скайуокър. Играчката се управлява посредством приложението Star Wars BB-8, което е налично за смартфон и таблет, както за Android, така и за iOS. Комуникацията между апликацията и дроида е възможна в радиус от 9-10 метра и посредством Bluetooth.

BB-8 не е просто играчка – това е спътник. Веднъж свързан с таблета или смартфона, BB-8 буквално оживява. Посредством режима Patrol Mode, притежателите му могат да го изпращат да изследва и записва заобикалящата го среда. Функциите му обаче далеч не се изчерпват това. Точно както във филмите от поредицата Star Wars, BB-8 може да показва и холограмни изображения. Благодарение на функцията Message, могат да бъдат прожектирани кратки видеа, записани на устройството, с което се управлява роботът. Благодарение на третия режим за игра Drive, контролът върху дроида се осъществява интуитивно, а скоростта му е наистина поразителна.

Дроидът ще бъде наличен на цена от 14,90 лв. на месец в комбинация с всички планове за оптичен интернет (FiberNet) за две години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай