Wrangler пусна антицелулитни дънки

Wrangler пусна антицелулитни дънки | StandartNews.com

 

Денимът е третиран с кофеин, ретинол и водорасли, които намаляват мастните натрупвания

Рождественските и новогодишни празнци приключиха и сега пред повечето от нас стои въпросът как да намалим килограмите, които сме натрупали. Проблемът с килограмите е по-голям за дамите, които често се вманиачават в талията си.
Ето защо една от най-известните американски марки - Wrangler, пусна на пазара дънки, които са антицелулитни и е възможно да редуцират до 60 % мастните натрупвания. Дънките нямат специален механизъм или пък някаква джаджа. Материята всъщност играе основна роля тук. Тя е третирана в процеса на производството с антицелулитни съставки, като например кофеин, ретинол и водорасли.

По време на носене тези съставки се отлагат по кожата и така действат активно на мастните натрупвания. Движението също помага за по-добрите естетически резултати.

Компанита Wranler отнесе вече критики от страна на нежния пол, като бе обвинена в това, че за рекламата на дънките е избрала дама, която няма проблем с наднорменото тегло. Остава и да се види дали джинсите въобще ще стигнат до купувачите, защото наистина е малко вероятно да имат този ефект, който се рекламира. Подобен опит с антицелулитни дънки имаше и модната къща Lerock. Тя ги рекламира като моден, а същевременно и козметичен продукт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай