2585 евро на ден, за да закотвите яхтата си

2585 евро на ден, за да закотвите яхтата си | StandartNews.com

Водач в класацията на най-скъпите места, на които може да си закотвите яхтата, е пристанището "Marina Grande" на италианския остров Капри, съобщават от сайта bornrich.com. Ако искате да наемете място там за яхта, дълга около 55 м, това ще ви струва 2585 евро за ден през юли и август. На пристанището има място само за 10 яхти.

Второто най-скъпо място за "паркиране" на яхта е пристанището "Cervo" в Сардиния, Италия. Дневната цена за наемане на място там е 2574 евро. Освен това земите около пристанището се продават на главозамайващи цени. На трето място се нарежда "Marina di Portofino" в италианския курорт Портофино, където цената е 2100 евро на ден. Там често ходят руският милиардер Андрей Мелниченко и поп певицата Риана.

2069 евро ще ви струва дневно място на пристанището "Puerto Jose Banus" в курорта Марбеля, Испания. То също е любимо място на знаменитостите и там често са закотвени едни от най-красивите и луксозни яхти в света.

На пето място е пристанището "Balearic", остров Ибиса. Ако искате да наемете място там за яхтата си, това ще ви струва 1643 евро на ден. Съвсем близо до пристанището има много места за развлечение. На това пристанище е била закотвена и яхтата на руския бизнесмен Роман Абрамович - "Eclipse".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай