Деси Банова и Плевнелиев: Молим за спокойствие

Деси Банова и Плевнелиев: Молим за спокойствие | StandartNews.com

„Нито искаме, нито можем да скрием нашата любов. Молим и за спокойствие", това заявиха в студиото на „На кафе" по NOVA водещата на прогнозата за времето Деси Банова и президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев.

Те дадоха първото си телевизионно интервю като двойка и говориха откровено за любовта си. Новината за тяхната връзка буквално взриви публичното пространство. През последните седмици те се превърнаха в най-обсъжданата двойка у нас.

И двамата предпочитат да държат личния си живот далече от прожекторите. „Знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

„Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия", каза Росен Плевнелиев.

"Не вярваме, че е добре за една любов, колкото и силна да е тя, да бъде експонирана пред камерите. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", допълни той.

„Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", каза още Плевнелиев.

Първата среща на Деси Банова и Росен Плевнелиев е през 2014 г. на форум на ООН за климатичните промени в Ню Йорк. Срещата и разговорът са били напълно и само професионални. Тогава и двамата все още са обвързани с предишните си партньори. „Още тогава ми направи впечатление, че е невероятно отзивчив, скромен и достъпен човек", сподели водещата на прогнозата за времето.

„Спомням си как Деси успя в една много комична ситуация, в която нямаше камера, да се справи. Самото това действие ми направи изключително приятно впечатление", разказа Плевнелиев.

Искрата на любовта между двамата пламва на официалното раздаване на наградите за полет в изкуството „Стоян Камбарев" на 24 април тази година. Следва интензивна комуникация основно с SMS-и. През юли пият първото си кафе заедно, а през август вече пият кафе в Гърция, както сами се шегуват те.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай