Истински принц ще снима сватбата на Хари и Меган

Истински принц ще снима сватбата на Хари и Меган | StandartNews.com

„Кралската сватба на годината" – такова прозвище си спечели венчавката на британския принцХари и бившата актриса Меган Маркъл, която ще се състои на 19 май в замъка Уиндзор.

И както подобава на такава церемония, всичко трябва да е царствено и бляскаво. И вероятно няма нищо странно във факта, че истински принц (при това чаровен) ще прави сватбените снимки в замъка Уиндзор - Алекси Любомирски.

Алекси Любомирски е с благородно потекло, а в обектива му са попадали знаменитости от ранга на Джулия Робъртс, Кейт Хъдсън и Бионсе. Негово дело са и годежните фотографии на принц Хари и Меган Маркъл.

Роденият в Англия фотограф е наследник на могъщо полско семейство, удостоено с наследствена княжеска титла от императора на Свещената римска империя Фердинанд Трети през XVII век. Титлата му е Негова светлост принц Алекси.

Сватбата на принц Хари и Меган е вероятно най-любопитното и грандиозно светско събитие на 2018 година. Не е тайна, че бъдещите младоженци са изключително интересни както за почитателите на кралското семейство, така и за медиите.

33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл ще сключат брак в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък на 19 май. Размяната на обети ще бъде извършена от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, а самата брачна церемония ще бъде ръководена от епископ Дейвид Конър, настоятел на храма в Уиндзор.

Малко след сватбената церемония, двамата ще се появят за първи път публично като съпруг и съпруга и ще преминат в процесия с карета по близо 3-километров участък в града.

Принц Хари, който е пети поред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал "Костюмари", оповестиха годежа си през ноември 2017 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай