Кралска сватба: Принц Кристиан и прелестната Алесандра си казаха „да“ в Перу

Кралска сватба: Принц Кристиан и прелестната Алесандра си казаха „да“ в Перу  | StandartNews.com

Синът на принц Ернст-Аугуст от Хановер - 32-годишният Кристиан, се ожени за дългогодишната си приятелка - 25-годишната Алесандра де Осма. Двамата си казаха „да" на 16 март на пищна церемония в Лима, Перу, откъдето е красивата булка.

Улиците на града бяха затворени заради кралската сватба. Церемонията се състоя в бароковата църква „San Pedro" в присъствието на кралското семейство и много именити гости. Хиляди хора бяха излезли от домовете си, за да поздравят прекрасните младоженци.

Алесандра бе ослепителна в най-важния ден от живота ѝ. Тя бе облечена в класическа сватбена рокля, с високо деколте, покрита с нежна дантела и дълъг шлейф. На главата й блестеше тиара, покрита с диаманти. Красивата булка бе придружавана от гордия си баща влиятелният бизнесмен Филип де Осма.

Принц Кристиан пристигна под ръка със своята майка, която бе облечена в цикламена рокля. От своя страна принцът привлече погледите с интересния избор на вратовръзка – тъмносиня на бели точки, която идеално допълваше визията му.

Кристиан, който е втори в линията на наследяване на трона, и Алесандра, която е бивш модел, а сега е адвокат, се запознават през 2005 година, когато той е на екскурзия в Перу, а тя е негов екскурзовод. Но любовта им пламва по-късно. Първото им официално появяване като двойка бе през 2011 година.

Двамата сключиха граждански брак през ноември 2017 година в Лондон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай