Мадона отбеляза 60-ти юбилей с благотворителен проект за образование и здравни грижи за сираци

Мадона отбеляза 60-ти юбилей с благотворителен проект за образование и здравни грижи за сираци | StandartNews.com

Днес Кралицата на поп музиката Мадона става на 60 години. Мегазвездата отброяваше дните до рождения си ден със забавни снимки в социалните мрежи. А в момента най-вероятно се готви за поредния буен купон с много приятели.

Миналия месец поп иконата обяви благотворителен проект за образование и здравни грижи за сираци в Малави по повод 60-ия си рожден ден, пише Дир.бг. Нейната цел бе да събере поне 60 000 долара, но сумата вече надхвърля 200 000. Набирането на средства ще става през личната ѝ страница във "Фейсбук" до края на август. Мадона има осиновени четири деца, родени в африканската държава.

2018-а бе изключително вълнуваща година от живота на Мадона. Звездата се премести окончателно от САЩ в Португалия и продаде жилището си в Манхатън, Ню Йорк. Певицата живее с малките си деца Дейвид Банда (12), Мърси Джеймс (12) и 5-годишните близначки Стела и Естер в същински палат от 18-и век. Бившият бутиков хотел разполага с 12 луксозни спални.

В скорошно интервю Мадона разкри, че една от причините да напусне родината си е, че искала да избяга от президента на САЩ Доналд Тръмп. Това сигурно би било поредното неповторимо скандално изказване на Мадона, ако не съществуваше масово обединение на голяма част от звездите по цял свят срещу политиката на бизнесмена.

"Това не са най-добрите времена за Америка", коментира певицата.

За радост на всички, влюбени във вечно модерния стил на музикалната икона, 2018-а стана още по-специална, тъй като Мадона обяви, че ще издаде нов албум. Той излиза три години след успешния "Rebel Heart". Новата тава е повлияна от португалската музика и в записите участват местни музиканти. Разбира се, ще има и някои скандални парчета. В "Risky places" ще стане дума за местата, на които звездата си фантазира да прави секс. Сред тях са игрище за голф, църква, мазето на баща й, гробище и спалнята на рапъра Кендрик Ламар.

Миналия уикенд, на 11 август, Мадона развълнувана отбеляза и 18-ия рожден ден на сина си Роко. Между двамата настъпи сериозен разрив през 2016 година. Тогава Роко беше много сърдит на майка си и след като прекара Коледа и Нова година при баща си Гай Ричи и съпругата му във Великобритания, категорично отказа да се върне при Мадона, която по това време живееше в САЩ.

"Честит рожден ден на единиствения. Имай смелостта да си различен", сподели Мадона в Инстаграм, като по-рано публикува колаж с образа на сина си Роко, съставен от миниатюрни кадри с лицето на майка му.

"В очите ти... Моето лице остава. ❤️ 18 години минаха като един миг!", коментира Мадона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай