Предстои да преживеем седмица с Вълшебен ден!

Предстои да преживеем седмица с Вълшебен ден! | StandartNews.com

Предстои да преживеем седмица с Вълшебен ден! По-голямата част от дневните нумерологични аспекти са позитивни и с добри възможности в различни сфери. Ще преживеем от всичко по-малко, но положитените емоции и късмета ще преобладават. Започваме седмицата с възможност за новости и ново начало и завършваме с вълшебство.

Понеделник, 17.09.2018 г. = 1 ДПЖ (дневен път на живота)

Дневно предназначение: Ден за преживяване на щастие, благополучие и нови запознанства. Дневната нумерологична карта е с пасивен характер, затовa по-доброто решение е да проведете разговор, който да ви донесе успех в бъдеще. Може спокойно да се уговаряте или да поставите начало на нещо ново. Денят носи вървеж, възможност за издигане, новости и предложения. Направете разходка навън, сред природата или в планината. Това ще обнови личната ви енергия и ще просветли съзнанието ви.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 7, 8, 9:

Важно е да огледате детайлите, да спазите ангажиментите си. Денят активира даване и получаване на гаранции за да има успех, проверка на направеното, много уговорки, щастлив завършек.

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. Нещата започват малко по- малко да се случват.

6.00 – 12.00 ч. – Време за изпълнение на ангажименти и работа.

12.00 – 18.00 ч. – Направете проверка на свършеното , уговорете се с партньор и гарантирайте сделка.

18.00 – 24.00 ч.-Успешно приключване на деня, според договорките , с усещане за щастие и похвала.

Съдбовно правило : Аз сам кова съдбата си!

Мото : Аз отвоювам нови територии!

Позитивно утвърждение : Аз съм щастлив и обичам себе си!

Вторник, 18.09.2018 г. = 2 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден, в който всичко ще става от втория път, чрез работа и уговорки. Бъдете внимателни при завършване на нещата и си подгответе резервен вариант, защото е твърде възможно първия ви план да не сработи. През целият ден ще преобладават срещи, договорки, провеждане на разговори, бартерни сделки.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 8, 9

Ако желаете да изпълните задълженията си както трябва, ще се наложи лично да се заемете с работата и да я довършите до край. Информираността ще ви помогне да се справите по-лесно. Може да направите успешна финансова сделка чрез бартер и договаряне на изгодни условия за двете страни.

Часова характериатика : 00.00 – 06.00 ч. – Преживяване на момента до последно.

6.00 – 12.00 ч. - Поработване и довършване на работата до край. Вниманието се насочва към други неща, различни от това, с което се занимавате в момента. Концентрирайте сезащото не може да свършите всичко на куп.

12.00 – 18.00 ч. – Момент за очертаване на граница, поставяне на условия в работата. Всичко ще зависи от втори човек, може да получите отказ или да направите такъв. Кажете ,, Не'' ако се налага и не позволявайте да ви маниполират. Изграждане на философска гледна точка ще подобри ситуация.

18.00 – 24.00 ч. – Информираността ще ви даде възможност за ново начало.

Съдбовно правило: Взаимопомощ !

Мото: Днес използвам съзидателните си способности!

Положително утвърждение: Уповавам се на житейския процес, който се разгръща, следвайки божествения промисъл!

Сряда, 19.09.2018 г. = 3 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден предназначен да направите добри покупки на техника за дома или офиса, обзавеждане и ремонтна дейност. Покупката на мебели и подреждането на къщата ще донесе успех на вас и семейството. Денят ще бъде спокоен с възможност за намиране, напасване, баланс, вярното и точното. Активира мислене, свършване на започнатото и подреждане на място.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 8, 9:

Време е да обърнете внимание на дома си. Денят е специален за успех в подреждане на документи, балансиране и хармонизиране на пространството. Ще успеете да намерите верните решения и нещата ще потръгнат. Може да влагате парите си в покупка на мебели и да се вслушате в съвет на друг човек.

Часова характеристика:

00.00 - 6.00 ч. - Нещата ще потръгнат, ако се захванете сами с тях. В този период от деня ще почувствате облекчение, комфорт и баланс.

6.00 - 12.00 ч. - Време за работа и обмисляне на стратегии.

12.00 - 18.00 ч. - Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно поднесена информация. Има опасност от двулично поведение.

18.00 - 24.00 ч. - Приятна и уютна вечер, в която ще имате възможност да намери мир, баланс и хармония.

Съдбовно правило: Добрите действия дават добър резултат!

Мото: Излъчвам радост и я споделям с останалите!

Позитивно утвърждение: Обичам живота и му се наслаждавам!

Четвъртък, 20.09.2018 г. = 4 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден за проява на помощ към други хора. Уговорете се с приятел или близък да му окажете съдействие и помогнете. Психологическото преживяване на личността ще е усещане за невъзможност, трудно справяне с проблем и ситуация, за това взаимопомощта ще е полезна. Пазете себе си и се грижете за тялото, защото може да настинете. Намерете нещо, с което да се разнообразите, разходете се и си намерете занимание. Всичко, което се случва ще има за цел личното ви осъзнаване.

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 4, 8, 9 - Ден за справяне с криза, повреда, страх. Препоръчва се превенция свързана със здраве, благотворителност, грижа за себе си, почивка. Хранете се здравословно или започнете здравословен режим на живот. Ако сте неуверени в себе си потърсете помощ и не се отчайвайте. Възможни са счупвания и повреда на техника.

Часова характеристика:

00.00 - 6.00 ч. - Споделяйте и правете уговорки с партньор.

6.00 - 12.00 ч. - Работете! Проявете интелигентност, използвайте ума си и довършете започнатото. Така ще си подсигурите добри следствия в бъдеще.

12.00 - 18.00 ч.- Съобразете се с партньор или втори човек и се отдайте на взаимопомощ.

18.00 - 00.00 ч. - Починете си и ако се появи неувереност, оставете момента да отмине и не прибързвайте със заключения, защото още от утре ще мислите по-нов начин.

Съдбовно правило: Помагам на нуждаещите се!

Мото: Съчувствието е лечение за душата !

Положително утвърждение: Аз се справям успешно с предизвикателствата на деня!

Петък, 21.09.2018 г. = 5 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден за спазване на реда, закона и правилата. Трудно ще минете между капките, за това по-добре не се опитвайте. Въпреки това, денят ще е сравнително спокоен и ще ви даде възможност лесно да се справите с възникнала трудност. Ще трябва да изпълнявате задачи и поети ангажименти. Благоприятен за купуване на техника, мебели, покупки за дом, къща, офис. Може да се явите на изпит или конкурс.

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 8, 9: Време е за действие!

Денят ще е социално активен с възможности да свършите неща поне в три области. Нумерологичната карта активира наложителни пътувания, проверки от институции на път, в офиса и на работното място. Спазвайте реда и закона, за да не бъдете санкционирани. Мотивацията за действията ви е налагащото в обстоятелствата, независимо дали ви се иска или не. Дневният акцент е към семейството и дома, което ще даде възможността да се покажете пред близките.

Часова характеристика:

00.00 - 6.00 ч. - Спокойна нощ, в която се отключва късмет и намиране на комфорт.

6.00 - 12.00 ч. - Работете! Това е времето, в което може да се справите най-лесно с трудностите. Започнете от начало и приключете докрай.

12.00 - 18.00 ч. - Ще се наложи да се съобразите с нечие мнение. Това може да ви създаде дискомфорт, но ще отмине.

18.00 - 00.00 ч. - Направете това, което трябва!

Съдбовно правило: Ключа е в намирането на баланса!

Мото: Спазвам правилата!

Положително утвърждение: Аз съм център на добрите прояви!

Събота, 22.09.2018 г. = 6 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден за любов и усилване на чувствата. Копнежа на душата за споделеност, топлота и ласка се усилва, провокиран от невъзможността за проява. Въпреки исканията случващото се ще е на вътрешен план без възможност за външен живот. Не проявявайте излишна претенция към партньора си, сега не е момента и няма как желанието ви да въде удовлетворено напълно.

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 4, 8, 9: Ден предназначен за работа, уреждане на материалното, игри, изживяване чувствата на вътрешен план, забавления, клюки, интриги, криене от човек или проблем.

Часова характеристика:

00.00 - 6.00 ч. - Дискомфортна и неясна нощ, придружена със страхове и дисбаланс. Сънливост в сутрешните часове.

6.00 - 12.00 ч. - Възникване на трудности, които ще изискват проява на труд и сила.

12.00 - 18.00 ч. – Време за уговорки в работата и обмисляне на план Б, в случай че първият не е сработил.

18.00 - 00.00 ч. - Вечер за изкуство, забавление, приключения навън, купон, клюки и интриги.

Съдбовно правило: Безусловната любов лекува всичко!

Мото: Радостта е моят вътрешен лечител !

Положително утвърждение: Фокусирам енергията си в творчески занимания, които ми носят радост и удовлетворение!

Неделя, 23.09.2018 г. = 7 ДПЖ

Дневно предназначение: Вълшебен ден, който предоставя на човечеството възможност за духовно израстване, развитие в изкуството и международни изяви със световно значение. Дневната нумерологична карта е с активен характер, което ще подсигури добри изяви в много области. Момента е подходящ за събори, международни панаири, духовни семинари в чужбина, ангелско благословение, далечни пътувания, онлайн маркетинг и реклама, молитви за човечеството и планетата. Всичко свързано с планини, екология и социална изява ще бъде повенчано с успех.

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9: Социален ден с международна значимост за намиране на новото в света и еволюцията. Всичко добро, което направите за другите ще ви донесе Божия благосовия. Има добри условия за получаване на популярност, работа в помощ на хората и поучения.

Часова характеристика:

00.00 - 6.00 ч. - Намирам си центъра и съм в баланс. В случай че правите нещо, ще е защото трябва да го свършите.

6.00 - 12.00 ч. - Време е за работа, да покажете силата на ума си и да направите необходимите ви изводи.

12.00 - 18.00 ч. - Работа в името на другите. Подпомагане на духовно израстване.

18.00 - 00.00 ч. - Вечер за усамотение, мечти плануване на далечни цели и личен ангел хранител, медитация и усамотение.

Съдбовно правило: Вярата е основа за трансформация към добър живот!

Мото: Доверявам се на невидимите си водачи!

Позитивно утвърждение: Днес поставям начало на най- добрата проява в живота ми в сегашно и бъдеще време!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай