Раздели заплашват тв герои

Раздели заплашват тв герои | StandartNews.com

През ваканцията всеки прекарва прекалено дълго време с нежната си половинка

Ако през деловия сезон няма опасност нито един активно трудещ се телевизионен герой да омръзне на половинката си, то лятната ваканция се оказва осеяна с подводни камъни. Тогава двойките прекарват прекалено много време заедно и това води до неочаквани ситуации. Ако през есента и зимата всеки е разкъсван от безкрайни ангажименти, то през август партньорите започват да уточняват отношения и да изричат премълчаваното.

Говори се, че дори Слави Трифонов, който от няколко години е нещо като годеник на Мартина от балета в шоуто му, вече е поотегчен от продължителната им връзка. Топпродуцентът бил харесал Лили Боянова от "новините". Той често хвалел красивата брюнетка за нейните умения пред камерите.

Венета Харизанова, която доскоро се подвизаваше в ТВ7, била получила ултиматум от съпруга си - да избере между кариерата и семейството. Вероятно той вече иска деца, а Венета сигурно все още не се е отказала да прави кариера в киното. Неслучайно красавицата гледа да се завърти около холивудските знаменитости, които снимат у нас.

Нейната колежка от "Жените говорят" Ива Екимова напоследък също била прекалила с деловите си амбиции. Нейният избраник Петрозар дори се оплаквал, че била пообърнала гръб на домашните си задължения. Говори се, че Виолета Марковска е пред раздяла със съпруга си, сина на банкера Красимир Ангарски. Актрисата била на кръстопът в живота си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай